Bolni deklici je zaigral na kitaro, ob njeni reakciji se ti stopi srce

Dva tedna nazaj je na Facebook omrežju pristal ganljiv video posnetek, v katerem je moč videti glasbenika v družbi deklice Audrey.

Že ob rojstvu so ji zdravniki postavili diagnozo - eno izmed oblik deformacije možganov.

Shayla Stephens, mama deklice, je nedolgo nazaj na svojem Facebook profilu delila ganljiv video posnetek. Posnela je svojo hčerko Audrey, ko je ob njej kitaro igral eden izmed glasbenikov.

Deklica je z iskrenim nasmeškom na obrazu v hipu osvojila splet, njena reakcija pa bo zagotovo dan polepšala tudi tebi.

Mama Shayla je še zapisala, da ima deklica zaradi genske okvare epilepsijo, distonijo in spastično kvadriplegijo, a je kljub vsemu vedno prava borka!

0
Roman Hotko
Pred 1 tednom
lepo
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Lepo je igral lepi deklici. Tudi jaz bi ji, če bi mi bilo dano.
So pa vsi snemalci, posebej tisti profesionalni, pravi opranoglavci glede tega: bog ne daj, da bi človek lahko prebral s posnetka znamko kitare. In prav fajn se mi zdi, da so to snemalsko fijakersko "strast" tako ljukavo "rešili" izdelovalci harmonik, kjer je napis vselej tam, kamor kamera najlepše vidi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!