Boni namesto denarja za socialno pomoč? To predlaga Zmago Jelinčič

Na družbenem omrežju Facebook je slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti danes objavil nov video posnetek, v katerem je predstavil zadnjo pobudo stranke SNS.

Namesto denarja pri socialni pomoči stranka SNS predlaga bone, ki bi jih lahko porabili zgolj za hrano, oblačila in ostale nujne potrebščine.

Poslanci stranke SNS so vložili pisno poslansko pobudo, da naj bi se namesto denarja za socialno pomoč dali boni, s katerimi bi bilo moč kupiti prehrambene izdelke, oblačila in podobne zadeve, ki so nujno potrebne za preživetje.

Po besedah poslanca Zmaga Jelinčiča takšen sistem že uporablja Češka, s takšnim pristopom pa naj bi se izognili številnim zlorabam socialne pomoči.

Boni bi veljali le za tekoči mesec, je ob koncu še dodal Zmago Jelinčič. Prisluhnite, kakšno pobudo so te dni dali poslanci stranke SNS.
0
JeklenaPest
Pred 4 meseci
Zmagec, ideja je za pozdraviti! Hudič je le v podrobnostih. Kulinarično tehnično pod prehrano spada tudi vino...
1
graf
Pred 4 meseci
meni se zdi dobra ideja , mogoče bi uporabili še možnost za plačilo položnic z boni !
-1
Rudolf Šmuc
Pred 4 meseci
Zmago Jelinčič
Če se da plačati z boni položnice?
Zakaj pa ne.
V primeru,da se položnice neda plačati.
Pa jih plačaš ti plemeniti.
Osebno iz lastnega žepa.?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!