Boni namesto denarja za socialno pomoč? To predlaga Zmago Jelinčič

Na družbenem omrežju Facebook je slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti danes objavil nov video posnetek, v katerem je predstavil zadnjo pobudo stranke SNS.

Namesto denarja pri socialni pomoči stranka SNS predlaga bone, ki bi jih lahko porabili zgolj za hrano, oblačila in ostale nujne potrebščine.

Poslanci stranke SNS so vložili pisno poslansko pobudo, da naj bi se namesto denarja za socialno pomoč dali boni, s katerimi bi bilo moč kupiti prehrambene izdelke, oblačila in podobne zadeve, ki so nujno potrebne za preživetje.

Po besedah poslanca Zmaga Jelinčiča takšen sistem že uporablja Češka, s takšnim pristopom pa naj bi se izognili številnim zlorabam socialne pomoči.

Boni bi veljali le za tekoči mesec, je ob koncu še dodal Zmago Jelinčič. Prisluhnite, kakšno pobudo so te dni dali poslanci stranke SNS.
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Zmagec, ideja je za pozdraviti! Hudič je le v podrobnostih. Kulinarično tehnično pod prehrano spada tudi vino...
1
graf
Pred 3 meseci
meni se zdi dobra ideja , mogoče bi uporabili še možnost za plačilo položnic z boni !
-1
Rudolf Šmuc
Pred 3 meseci
Zmago Jelinčič
Če se da plačati z boni položnice?
Zakaj pa ne.
V primeru,da se položnice neda plačati.
Pa jih plačaš ti plemeniti.
Osebno iz lastnega žepa.?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!