Boni namesto denarja za socialno pomoč? To predlaga Zmago Jelinčič

Na družbenem omrežju Facebook je slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti danes objavil nov video posnetek, v katerem je predstavil zadnjo pobudo stranke SNS.

Namesto denarja pri socialni pomoči stranka SNS predlaga bone, ki bi jih lahko porabili zgolj za hrano, oblačila in ostale nujne potrebščine.

Poslanci stranke SNS so vložili pisno poslansko pobudo, da naj bi se namesto denarja za socialno pomoč dali boni, s katerimi bi bilo moč kupiti prehrambene izdelke, oblačila in podobne zadeve, ki so nujno potrebne za preživetje.

Po besedah poslanca Zmaga Jelinčiča takšen sistem že uporablja Češka, s takšnim pristopom pa naj bi se izognili številnim zlorabam socialne pomoči.

Boni bi veljali le za tekoči mesec, je ob koncu še dodal Zmago Jelinčič. Prisluhnite, kakšno pobudo so te dni dali poslanci stranke SNS.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Zmagec, ideja je za pozdraviti! Hudič je le v podrobnostih. Kulinarično tehnično pod prehrano spada tudi vino...
1
graf
Pred 2 meseci
meni se zdi dobra ideja , mogoče bi uporabili še možnost za plačilo položnic z boni !
-1
Rudolf Šmuc
Pred 2 meseci
Zmago Jelinčič
Če se da plačati z boni položnice?
Zakaj pa ne.
V primeru,da se položnice neda plačati.
Pa jih plačaš ti plemeniti.
Osebno iz lastnega žepa.?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Papiga iz Slovenije poskrbela za smeh: Pokazala je, kako se pije čaj!Na nemški avtocesti v Bugattiju drvel s hitrostjo preko 400 km/hVIDEO: Filmska akcija v Divači: Voznik poskušal zbežati pred policisti!9-letni deček rešil družino pred požarom v hišiNorec ga je lovil s sekiro, nato je dvakrat trčil vanjVIDEO: Policist iz BiH tekel za pijanim voznikom, dramo so posnele kamereVeverica ga vsak dan počaka pred vrati, da bi dobila priboljšekVIDEO: Solze na Radiu 1, Anja Ramšak se poslavlja od Denisa AvdićaPevci navdušili z nastopom, zapeli so uspešnici "V dolini tihi" in "Čebelar"Podvodni vulkan na Tongi sprožil cunami, splet so preplavili dramatični prizoriKuža navdušen nad ognjemetom: Poglej, kako se je odzval!Moški rešil orla, ki se je zapletel v mrežo: Posnetek ima 33 milijonov ogledov!Potapljači pod vodo posneli kita: Skoraj bi jih zadel z repom!Kuža se je pokakal na njegovo parcelo: Takšno lekcijo je dal lastnici!Pokazali so svoje veščine, konec posnetka je nasmejal internetKradel je v trgovini, nato je stopil naravnost pred policistePotapljač posnel novo vrsto meduze, ki ima nenavadna znamenjaIzjemen posnetek smučarja ob lepotah ŠviceVIDEO: Pilot skočil iz letala, brez nadzora je strmoglavilo v gorovjuŠok za lastnico hiše: Skozi vrata je vdrla zmedena srna!Reševanje tovornjaka, ki je za tri dni obtičal na robu prepadaIzjemen posnetek iz Norveške: Poglej, kaj je počela ob volkovih!Krdelo volkov na lovu za bizoniMoški obnovil star Zippo vžigalnik, posnetek ima pol milijona ogledovVIDEO: Denis Avdić in Jana Morelj pripravila bitko v rapanju