Borut Pahor je dobil svojo pesem: Tako se je smejal ob poslušanju!

Slovenski predsednik države Borut Pahor, ki se mu mandat počasi izteka, je zahvaljujoč ekipi Radia Antene dobil novo pesem.

Zanj sta jo napisala in zapela radijska voditelja Jaka Peterka in Melani Mekicar, predsednik pa je bil nastopu priča kar v živo.

"Melani in Jaka sta Predsedniku naše lepe - Borutu Pahorju spesnila eno fletno pesmico. Spavaš li mirno Challe Salle?" so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu Radia Antena.

Jaka Peterka in Melani Mekicar sta za Boruta Pahorja zapela simpatično pesmico v rap glasbenem stilu, z njo pa sodeč po odzivih dodobra nasmejala predsednika države. Ta se je celo strinjal, da bi si pesem lahko nastavil za zvonenje.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko prisluhnimo prav posebni pesmi za slovenskega predsednika Boruta Pahorja. Bosta radijska voditelja nasmejala tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Isusek, kako je Melani dobra bejba...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Slovenka in Kanadčan preizkušala obroke, ki jih imajo v njuni vojskiOpica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaTalent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!Slovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!Leopard napade slepo srno: Proti njemu ni imela možnosti za preživetje!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!Borut Pahor v šoli dobil ukor: Krive so bile besede, ki jih je rekel učiteljici!VIDEO: Turistka naročila jastoga za 200 evrov, nato ga je izpustila v morjeVIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ognjena krogla nad Islandijo razsvetlila nebo, prizor so posnele kamere