Boštjan Romih pokazal pevski talent: Prisluhni, kako lepo je zapel z ansamblom!

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili znova priča čudovitim pevskim nastopom.

Svoj talent je pokazal tudi televizijski voditelj Boštjan Romih, ko je pevske talente združil s člani Ansambla Krimski lisjaki.

V petek zvečer so kot glavna pogovorna gosta gostili dva "maratonca" televizije, voditelja izjemnega števila najbolj popularnih televizijskih oddaj, kvizov, ljubitelja dobre glasbe in lepe besede, Maria Galuniča in Boštjana Romiha.

Boštjan je vodil in ustvarjal tudi izjemno priljubljene zabavno glasbene oddaje, kot sta Raketa pod kozolcem in Na zdravje. Boštjan je tudi pel in igral pri popularnem narodno zabavnem Ansamblu Toneta Rusa.

V petek zvečer je skupaj z Diamanti in Ansamblom Krimski lisjaki zapel legendarno polko "Zvon želja", ki jo v originalu izvaja prav Ansambel Toneta Rusa. Prisluhnite čudovitemu nastopu, ki je sodeč po odzivih navdušil Slovenijo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ganljiv odziv Rogličevega sina, ko je njegov očka zmagal Giro d'ItaliaDarja Gajšek zapela s hčerko: Njun simpatičen nastop navdušuje Slovence!Ganljiv odziv osla, ko se sreča z deklico, ki ga je vzgajalaVIDEO: Čustven trenutek, ko je Roglič spoznal, da je zmagovalec dirke po ItalijiDomača sladica, o kateri vsi govorijo: Recept ima že več kot 2 milijona ogledov!Žiga Jelar pokazal družinsko hišo: Poglej, v kakšnem čudovitem domu živi!V slovenskem gozdu posneli dva medveda, ko sta "delala" mladičkeVIDEO: Rogličev sin Lev prava zvezda: Poglej, kaj je počel med podelitvijo!Tovornjaku ni pustil, da ga prehiti: Takšno lekcijo mu je dal voznik kombija!Boštjan Romih zapel z Erosi: Talent je pokazal ob uspešnici Iztoka Mlakarja!Metal pevec zapel uspešnico "Amazing Grace", nastop ima že 3 milijone ogledovVIDEO: Srb razgrajal po Novem Sadu, nato je dobil najboljšo lekcijoAnsambel Novi spomini v živo zapel enega najlepših valčkov zadnjega obdobjaTilen Artač nasmejal s parodijo, ko je kot Robert Golob naročal nov spomenikOto Pestner zapel z mlado pevko Tejo Leskovšek: Takšen nastop sta pripravila!Lisičji mladiček se spozna z rešenimi lisicami, prizor ti polepša danMladiček bivola pokazal slonu, kdo je pravi šefVIDEO: Tina Gaber v bran nutrijam, ki jih hočejo iztrebiti v LjubljaniReševalci oživljali dojenčka, ki je nehal dihati: Tako so mu rešili življenje!Novak Djoković prekinil igro, da bi pomagal malemu dečkuNina Pušlar zapela z opernimi pevci: Njihov nastop je balzam za dušo!Parodija na selitev slovenskih turistov: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Klavžar iz gradu občudoval Bled: Posnetek je navdušil Slovence!Čudovit vrt v okolici Ljubljane, ki jemlje sapo: Je to najlepši vrt v Sloveniji?Vražji muzikanti zapeli z godalno zasedbo: Njihov nastop navdušuje Slovence!