Boštjan Romih zapel z Erosi: Talent je pokazal ob uspešnici Iztoka Mlakarja!

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili znova priča čudovitim glasbenim nastopom.

Svoje pevske talente so tokrat združili tudi Boštjan Romih, Erosi, Dejan Šuštar in Jan Gašperič, ko so skupaj zapeli uspešnico Iztoka Mlakarja.

V petek zvečer so kot glavna pogovorna gosta gostili dva "maratonca" televizije, voditelja izjemnega števila najbolj popularnih televizijskih oddaj, kvizov, ljubitelja dobre glasbe in lepe besede, Maria Galuniča in Boštjana Romiha.

Boštjan je vodil in ustvarjal izjemno priljubljene zabavno glasbene oddaje, kot so Raketa pod kozolcem, Raketa in Na zdravje. Boštjan je tudi pel pri Akademskem pevskem zboru Tone Tomšič in pri popularnem narodno zabavnem Ansamblu Toneta Rusa.

V petek zvečer je skupaj z Diamanti, Erosi, Dejanom Šuštarjem in Janom Gašperičem izvedel izjemno pesem Iztoka Mlakarja, "En glaž vina mi dej". Iztok Mlakar je izjemen avtor in glasbenik, ki v svojih pesmih vedno zadane dušo ljudi na tem koncu sveta. "En glaž vina mi dej" velja za eno bolj priljubljenih pesmi, ki se pogosto poje v družbah.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Iztoka Mlakarja občudujem že dolgo, pa tudi ob kitari odpojem nekaj njegovih večnih pesmi. Boštjan pa je v tej baladi tudi čisto suveren in ob backvokalih Erosov se pesem izredno prileže. Ne pozabimo pa tudi na kitarista Mikea in Maja. Ta prava sta...
1
graf
Pred 1 mesecem
zelo lepo ! Vsi vemo da ima Boštjan krasen glas , najbolj ga poznamo po fantastičnem Zvonu želja Toneta Rusa ....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!