Boštjan Romih zapel z Erosi: Talent je pokazal ob uspešnici Iztoka Mlakarja!

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili znova priča čudovitim glasbenim nastopom.

Svoje pevske talente so tokrat združili tudi Boštjan Romih, Erosi, Dejan Šuštar in Jan Gašperič, ko so skupaj zapeli uspešnico Iztoka Mlakarja.

V petek zvečer so kot glavna pogovorna gosta gostili dva "maratonca" televizije, voditelja izjemnega števila najbolj popularnih televizijskih oddaj, kvizov, ljubitelja dobre glasbe in lepe besede, Maria Galuniča in Boštjana Romiha.

Boštjan je vodil in ustvarjal izjemno priljubljene zabavno glasbene oddaje, kot so Raketa pod kozolcem, Raketa in Na zdravje. Boštjan je tudi pel pri Akademskem pevskem zboru Tone Tomšič in pri popularnem narodno zabavnem Ansamblu Toneta Rusa.

V petek zvečer je skupaj z Diamanti, Erosi, Dejanom Šuštarjem in Janom Gašperičem izvedel izjemno pesem Iztoka Mlakarja, "En glaž vina mi dej". Iztok Mlakar je izjemen avtor in glasbenik, ki v svojih pesmih vedno zadane dušo ljudi na tem koncu sveta. "En glaž vina mi dej" velja za eno bolj priljubljenih pesmi, ki se pogosto poje v družbah.
0
graf
Pred 5 dnevi
zelo lepo ! Vsi vemo da ima Boštjan krasen glas , najbolj ga poznamo po fantastičnem Zvonu želja Toneta Rusa ....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ganljiv odziv Rogličevega sina, ko je njegov očka zmagal Giro d'ItaliaDarja Gajšek zapela s hčerko: Njun simpatičen nastop navdušuje Slovence!Ganljiv odziv osla, ko se sreča z deklico, ki ga je vzgajalaVIDEO: Čustven trenutek, ko je Roglič spoznal, da je zmagovalec dirke po ItalijiDomača sladica, o kateri vsi govorijo: Recept ima že več kot 2 milijona ogledov!Žiga Jelar pokazal družinsko hišo: Poglej, v kakšnem čudovitem domu živi!V slovenskem gozdu posneli dva medveda, ko sta "delala" mladičkeVIDEO: Rogličev sin Lev prava zvezda: Poglej, kaj je počel med podelitvijo!Tovornjaku ni pustil, da ga prehiti: Takšno lekcijo mu je dal voznik kombija!Boštjan Romih zapel z Erosi: Talent je pokazal ob uspešnici Iztoka Mlakarja!Metal pevec zapel uspešnico "Amazing Grace", nastop ima že 3 milijone ogledovVIDEO: Srb razgrajal po Novem Sadu, nato je dobil najboljšo lekcijoAnsambel Novi spomini v živo zapel enega najlepših valčkov zadnjega obdobjaTilen Artač nasmejal s parodijo, ko je kot Robert Golob naročal nov spomenikOto Pestner zapel z mlado pevko Tejo Leskovšek: Takšen nastop sta pripravila!Lisičji mladiček se spozna z rešenimi lisicami, prizor ti polepša danMladiček bivola pokazal slonu, kdo je pravi šefVIDEO: Tina Gaber v bran nutrijam, ki jih hočejo iztrebiti v LjubljaniReševalci oživljali dojenčka, ki je nehal dihati: Tako so mu rešili življenje!Novak Djoković prekinil igro, da bi pomagal malemu dečkuNina Pušlar zapela z opernimi pevci: Njihov nastop je balzam za dušo!Parodija na selitev slovenskih turistov: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Klavžar iz gradu občudoval Bled: Posnetek je navdušil Slovence!Čudovit vrt v okolici Ljubljane, ki jemlje sapo: Je to najlepši vrt v Sloveniji?Vražji muzikanti zapeli z godalno zasedbo: Njihov nastop navdušuje Slovence!