Božal je malega žrebička, nato je ta s svojo potezo poskrbel za smeh

Kaj bi storili, če bi proti vam stekel mali žrebiček, nato pa se ob vas zaustavil? Če ste moški v video posnetku pred vami, potem bi konjička vsekakor počohali in malce razvajali.

Po njegovih besedah se med sprehodom prav vsak dan žrebiček požene proti njemu, da bi dobil zasluženo razvajanje.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ki ga je na kamero posnela žena moškega, ki ga lahko vidimo ob žrebičku. Moški je konja najprej božal po zadnjem delu, nato pa z razvajanjem prenehal.

Žrebiček nad njegovim prenehanjem ni bil navdušen, zato se je vzvratno znova pomaknil proti moškemu.

Takrat je prejel še nekaj razvajanja, nato pa je mož z božanjem prenehal. Ker žrebičku spet ni bilo prav, je moškega z nežno brco opozoril, da ga mora znova božati. Poglejte si prizor, ki bo tudi vas zagotovo spravil v dobro voljo!
0
Branimir Pejić
Pred 10 tedni
Žrebiček...žrebiček...bodi priden ti konjiček...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo