Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Zaigralo vam bo srce!

Slovenski trgovec Eurospin je v preteklih dneh objavil čudovit božični oglas, s katerim so mnoge gledalce zadeli v čustva.

Gre za zelo lepo reklamo, ki jo lahko zasledimo tudi na televizijskih sprejemnikih, v sebi pa nosi pomembno sporočilo.

"Letos nas je narava izzvala in zaznamovala naša življenja. Njena moč nas je presenetila, a hkrati prinesla nekaj, česar ni nihče pričakoval. Prinesla je poplavo dobrote in solidarnosti, ki sta napajala optimizem in prepričanje v boljši jutri, saj ne glede na to, kaj se nam zgodi, nikoli nismo sami," je ob video posnetku zapisal trgovec Eurospin.


Eurospin Slovenija, YouTube
Pri njihovi božični reklami lahko spremljamo božično zgodbo dveh družin - eden izmed dečkov, ki prihaja iz premožnejše družine, je za božič dobil dražjo igračko, deček iz revnejše družine pa zgolj kapo. Ko je prvi deček opazil njegovo žalost, je bil odločen, da bo letos božič polepšal vsem sošolcem.

"Z dobrimi dejanji in s pozornostjo lahko v vsakem trenutku nekomu polepšamo življenje in ga osrečimo. Naj nas tudi v prihajajočem letu vodi misel, da največ storimo, ko dobro delimo," so še dodali ob ganljivem video posnetku.
0
graf
Pred 12 tedni
Končno so oglaševalci posneli nekaj kaj je vredno za pogledat , tudi reklama ko gasilca ki držita lestev dedku Mrazu je simpatična ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!