Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Zaigralo vam bo srce!

Slovenski trgovec Eurospin je v preteklih dneh objavil čudovit božični oglas, s katerim so mnoge gledalce zadeli v čustva.

Gre za zelo lepo reklamo, ki jo lahko zasledimo tudi na televizijskih sprejemnikih, v sebi pa nosi pomembno sporočilo.

"Letos nas je narava izzvala in zaznamovala naša življenja. Njena moč nas je presenetila, a hkrati prinesla nekaj, česar ni nihče pričakoval. Prinesla je poplavo dobrote in solidarnosti, ki sta napajala optimizem in prepričanje v boljši jutri, saj ne glede na to, kaj se nam zgodi, nikoli nismo sami," je ob video posnetku zapisal trgovec Eurospin.


Eurospin Slovenija, YouTube
Pri njihovi božični reklami lahko spremljamo božično zgodbo dveh družin - eden izmed dečkov, ki prihaja iz premožnejše družine, je za božič dobil dražjo igračko, deček iz revnejše družine pa zgolj kapo. Ko je prvi deček opazil njegovo žalost, je bil odločen, da bo letos božič polepšal vsem sošolcem.

"Z dobrimi dejanji in s pozornostjo lahko v vsakem trenutku nekomu polepšamo življenje in ga osrečimo. Naj nas tudi v prihajajočem letu vodi misel, da največ storimo, ko dobro delimo," so še dodali ob ganljivem video posnetku.
0
graf
Pred 28 tedni
Končno so oglaševalci posneli nekaj kaj je vredno za pogledat , tudi reklama ko gasilca ki držita lestev dedku Mrazu je simpatična ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!