Božična reklama, ki osvaja splet: Pokazali so, kakšno moč ima prijaznosti!

Trgovec Lidl je v preteklem mesecu na spletu objavil čudovito oglasno sporočilo, pri katerem so ob praznikih pokazali moč prijaznosti.

Ob prihodu letošnjega božiča so predstavili družinsko zgodbo, pri kateri sta vso pozornost ukradla rakun in družinski pes.

Video posnetek, ki ga je trgovec Lidl objavil na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je božično oglasno sporočilo doseglo že več kot pol milijona ogledov, sporočilo posnetka pa se je dotaknilo številnih uporabnikov.


Lidl GB, YouTube
Spremljamo lahko družino, ki jo je dlje časa opazoval osamljeni rakun. Na koncu je prav on rešil božič, ko je do hiše prinesel izgubljeno igračko - pri tem ga je zasačil pes, družina pa je mislila, da je igračko vrnil hišni ljubljenček.

Dobrota rakuna je bila pozneje ob praznovanju božiča poplačana, globoko sporočilo pa je dalo misliti številnim spletnim uporabnikom. Poglejte si čudovit božični oglas trgovca Lidl, pri katerem so pokazali, kakšno moč ima prijaznost.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!Slovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!Slovenki zapeli čudovito cerkveno pesem: Njun nastop je balzam za dušo!VIDEO: Franc Šegovc praznoval 87. rojstni dan: Tako je zaigral na harmoniko!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Ženina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Slovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoGanljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Miran Rudan zapel pesem, ki je stara 26 let: Se jo še spomnite?Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Driftanje v Ajdovščini se konča s trčenjemNajslabše zasnovana "vozila" na dirki Red BullaAfriški slon na obisku v Sloveniji: Noč je preživel v ljubljanskem živalskem vrtu!