Brazilskim policistom bežal na motorju: Tako dramatičnega lova še niste videli!

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek, v katerem lahko vidimo dramatični policijski lov za motoristom, ki se je dve leti nazaj odvil v Braziliji.

Prizore je posnela kamera na čeladi policista na motorju, posnetek pa je do danes presegel pol milijona ogledov.

Policist se je na motorju podal na lov za pobeglim motoristom, dramatičen video posnetek pa je mnoge na spletu pustil brez besed. Lov je sicer trajal "le" nekaj minut, motorist pa pred izkušenim motoristom ni imel skorajda nobenih možnosti.

Mnogi na spletu so izpostavili, da sta tako policist kot pobegli motorist prava "profesionalca", saj sta se ves čas uspela obdržati na dveh kolesih.

Na koncu je motorist le uvidel, da pred policistom ne bo uspel pobegniti, zato se je zaustavil ob cesti in predal. Poglejte si, kakšno dramo je med lovom v Braziliji posnela kamera na čeladi policista!
0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Tu je pa šlo za stari znani policajski ego. Pa če bi mladca pohabil, če bi palicajski motor uničil, pa če bi povozil kakega pešca - NEMA VEZE -, samo otroka pa bo dobil v pešico!!! Očitno je bilo, da "boj" ni enakopraven, kajti palicaj je imel med nogami nekaj krat več konjev od dečka. Jaz sem navijal za to, da bi se palicaj zabil v kaki avto ali pa v zid.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!