Brazilskim policistom bežal na motorju: Tako dramatičnega lova še niste videli!

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek, v katerem lahko vidimo dramatični policijski lov za motoristom, ki se je dve leti nazaj odvil v Braziliji.

Prizore je posnela kamera na čeladi policista na motorju, posnetek pa je do danes presegel pol milijona ogledov.

Policist se je na motorju podal na lov za pobeglim motoristom, dramatičen video posnetek pa je mnoge na spletu pustil brez besed. Lov je sicer trajal "le" nekaj minut, motorist pa pred izkušenim motoristom ni imel skorajda nobenih možnosti.

Mnogi na spletu so izpostavili, da sta tako policist kot pobegli motorist prava "profesionalca", saj sta se ves čas uspela obdržati na dveh kolesih.

Na koncu je motorist le uvidel, da pred policistom ne bo uspel pobegniti, zato se je zaustavil ob cesti in predal. Poglejte si, kakšno dramo je med lovom v Braziliji posnela kamera na čeladi policista!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Tu je pa šlo za stari znani policajski ego. Pa če bi mladca pohabil, če bi palicajski motor uničil, pa če bi povozil kakega pešca - NEMA VEZE -, samo otroka pa bo dobil v pešico!!! Očitno je bilo, da "boj" ni enakopraven, kajti palicaj je imel med nogami nekaj krat več konjev od dečka. Jaz sem navijal za to, da bi se palicaj zabil v kaki avto ali pa v zid.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!