Brezdomec je začel igrati Hallelujah. Samo počakajte, da se mu pridruži prijatelj!

Ko pomislimo na pevce, si največkrat predstavljamo znane obraze, ki blestijo v svetu glasbe. Svojo prepoznavnost so si pridobili s številnimi nastopi na javnih šovih, nekateri pa so na glasbeno pot zakorakali na drugačne načine.

Mnoge izjemne pevske talente pa lahko srečamo tudi na ulicah. To dokazuje tudi video posnetek, ki je te dni znova obkrožil svet.

V video posnetku je moč videti dva brezdomca, ki sta v želji po sprostitvi in zabavanju množice ljudi pokazala svoj glasbeni talent. En izmed njiju je najprej v roke vzel kitaro, njegov prijatelj pa je poskrbel za petje.

Skupaj sta zaigrala in zapela vsem znano uspešnico "Hallelujah", s svojim nastopom pa sta pritegnila nemalo radovednih obrazov. Mnoge je navdušil prav brezdomec Herbie, ki je s svojim izjemnim pevskim vložkom mnoge pustil brez sape.

Ko boste videli ta čudovit nastop dveh brezdomcev, boste nad njunim talentom zagotovo navdušeni tudi sami. Koliko nas je takih, ki bi z veseljem obiskalu njun koncert?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?