Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno kartico

Splet je te dni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito dejanje moškega.

Ta je na ulici srečal brezdomko, ob sebi pa ni imel denarja. Ker ji je želel pomagati, ji je ponudil kar svojo bančno kartico.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 10 milijonov ogledov, nad potezo moškega pa so navdušeni številni spletni uporabniki.

Prizor je avtor video posnetka ujel v mestu Bordeaux v Franciji. Brezdomki je ponudil svojo bančno kartico, ta pa si je na bankomatu izbrala izplačilo 40 evrov.

Poglejte si čudovito potezo moškega, s katero je te dni obkrožil splet. Bravo za takšno dejanje, brezdomki je zagotovo polepšal dan.
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Prejšnji teden jaz nisem ponudil nikomur nič, a me je spletni goljuf vseeno olupil za 2000€. Na policiji in na NKBM so mi sočutno dejali, da naj na povračilo ne računam, čeprav je na banka.net pisalo, kam je šel moj denar (??!)...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot