Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno kartico

Splet je te dni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito dejanje moškega.

Ta je na ulici srečal brezdomko, ob sebi pa ni imel denarja. Ker ji je želel pomagati, ji je ponudil kar svojo bančno kartico.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 10 milijonov ogledov, nad potezo moškega pa so navdušeni številni spletni uporabniki.

Prizor je avtor video posnetka ujel v mestu Bordeaux v Franciji. Brezdomki je ponudil svojo bančno kartico, ta pa si je na bankomatu izbrala izplačilo 40 evrov.

Poglejte si čudovito potezo moškega, s katero je te dni obkrožil splet. Bravo za takšno dejanje, brezdomki je zagotovo polepšal dan.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Prejšnji teden jaz nisem ponudil nikomur nič, a me je spletni goljuf vseeno olupil za 2000€. Na policiji in na NKBM so mi sočutno dejali, da naj na povračilo ne računam, čeprav je na banka.net pisalo, kam je šel moj denar (??!)...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?