Brutalen posnetek kolesarja po mestu, ki na spletu ruši rekorde

23-letni kolesar Fabio Wibmer iz sosednje Avstrije je s številnimi video posnetki že večkrat obnorel svetovni splet.

Nič drugače ni bilo niti tokrat, ko je na svojem Youtube kanalu objavil video posnetek urbanega kolesarstva po Franciji!

Video posnetek, ki je nastal v mestu Pariz in Lyonu, je na spletu že prava uspešnica, ki ruši rekorde. V pičlih dveh dneh je ta namreč dosegel že skoraj 2 milijona ogledov, pohvale za adrenalinski podvig pa prihajajo iz vseh koncev sveta.

Fabio Wibmer je na spletu znan prav po takšnih posnetkih, tekom let pa je na svojem Youtube kanalu nabral že več kot 3,5 milijona sledilcev.

Ko boste videli njegov zadnji posnetek norega kolesarjenja po francoskih mestih, boste ob videnem tudi sami ostali brez besed. Brutalno!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Po moje je bicikl na cilju bil hin.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!