Čarodej iz Japonske na talentu prejel zlati gumb: Njegov nastop te bo navdušil!

Na pretekli avdiciji šova Britain's Got Talent 2022 je te dni nastopil tudi 49-letni čarodej Kaiichi Iwasaki, ki prihaja iz Japonske.

S svojim nastopom je navdušil vse sodnike, voditelja šova pa sta mu ob koncu pritisnila zlati gumb.

Japonski čarodej je že ob začetku nastopa poskrbel za dozo smeha med gledalci in sodniki, sodeč po odzivih na spletu pa je njegova točka prava mojstrovina. Samo na YouTube omrežju si je video posnetek njegove avdicije ogledalo že več kot 1,3 milijona gledalcev.

Mnoge je pustil odprtih ust, ko je prikazal lebdečo karto, nato je poskrbel za nov šok, ko je v zraku vrtel prstan žirantke Aleshe Dixon. Z nastopom je tako navdušil voditelja Anta in Deca, da sta mu na koncu pritisnila zlati gumb.

Poglejte si izjemno predstavo japonskega čarodeja, ki sliši na ime Keiichi Iwasaki. Bo z avdicijskim nastopom v šovu britanskega talenta navdušil tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!