Čarodej šokiral sodnike in jih spravil v jok. Njegovo točko si moraš ogledati!

Marc Spelmann je še en izmed tekmovalcev, ki so blesteli v britanskem šovu talentov. A Marc ne spada med tiste, ki bi svoj talent dokazovali z izjemnim petjem. Marc je čarodej, na avdiciji pa je predstavil svojo največjo čarovnijo, ki se mu je zgodila leta nazaj.

Začel je s svojo točko, sodnikom razdelil naloge, nato pa proti koncu vsem zaupal, da se je njemu prava čarovnija zgodila dve leti nazaj. Zgodila se mu je, ko je njegova noseča žena skupaj s hčerko prestala kemoterapijo zaradi raka. Vse se je srečno izteklo, hčerkica pa je danes povsem zdrava. Vzdušje se je v dvorani takoj spremenilo, nato je Marc pokazal še čarovnijo, ki jo je pripravil za vse gledalce ter sodnike.

Ko boste videli, kakšno čustveno točko je prikazal ta čarodej iz Anglije, boste njegov nastop tudi sami pospremili z aplavzom. Na koncu je sledilo še prijetno presenečenje, ki se ga je najbolj razveselil prav Marc.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja