Celine zasliši najljubšo pesem Queenov. Ko je videla, kdo jo poje, je zajokala!

Le malo je takih glasbenikov, ki bi lahko pesmi drugih priznanih skupin zapeli tako, da bi s petjem navdušili celo Celine Dion. Marc Martel je izjemen glasbenik, ki s svojim petjem pesmi legendarnih Queenov navdušuje številne njihove oboževalce - med njimi je tudi Celine Dion.

Ko je slavna pevka v eni izmed oddaj priznala, da je Marc Martel izjemen pevec, so ji pripravili čudovito presečenje. V ozadju se je začela vrteti njena najljubša pesem Queenov, na oder pa je stopil Marc.

Ko boste videli njeno reakcijo, boste nad nastopom tudi sami navdušeni!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Puba je res dobro odpel, a Celine je vseeno tak vokalni kaliber, da bi lahko svoja čustva nekoliko umirila. Morda pa sedaj, ko je ovdovela, čuti kaj več do njega. Sploh v tem času, ko je moderno imeti 10 ali 15 let mlajšega žrebca ob sebi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!