Cestni delavec oživljal utopljeno mucko: Tako ji je rešil življenje!

Pred leti je na spletu pristal ganljiv prizor iz mesta Istanbul v Turčiji, pri katerem lahko spremljamo junaškega cestnega delavca.

Ta je med odpravljanjem posledic zaradi obilnega deževja življenje rešil utopljeni mucki, s svojim početjem pa do solz ganil številne ljubitelje živali na spletu.

Video posnetek, ki so ga objavili na omrežju Twitter, je do danes dosegel že več milijonov ogledov, spletni uporabniki pa so cestnega delavca okronali za pravega heroja.

Metin Keskin je cestni delavec, ki je za eno izmed potepuških muck postal angel varuh. Med poplavami v mestu Istanbul v Turčiji se je mucka utopila, Metin pa je takoj začel z oživljanjem. Mucko je oživel z vpihi v njen gobček in nežnimi pritiski na njeno negibno telo.

Poglejte si ganljiv prizor iz Turčije, pri katerem lahko spremljamo oživljanje male mucke, ki se je med poplavami utopila. Bravo cestnemu delavcu za takšno ganljivo dejanje.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Bravo, res! Ampak jaz bi mucko posvojil in jo poimenoval Hope...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?