Čistilka je dvignila rjuho, ob prizoru so ji obraz oblile solze

Na svetu obstaja veliko poklicev, pri katerih delavci skrbijo za goste in obiskovalce. Takšno delo opravlja tudi čistilka in sobarica v video posnetku, ki skrbi za red v motelu.

Njeno delo je pohvalila tudi šefica, zato so se fantje iz kanala "Give Back Films" odločili za prav posebno potezo.

Po tem, ko so zapustili motel, so čistilki v sobi nastavili napitnino, vse skupaj pa posneli s skritimi kamerami. Dekletu so podarili kar $500, prizor pa jo je pošteno ganil. Ko je med posteljnino odkrila denar namenjen njej, so ji obraz preplavile solze.

Njeno reakcijo so fantje posneli na kamero, mnogi na spletu pa so njihovo dobro delo pohvalili.

Poglejte si, kako so dobri fantje z zajetnim kupčkom denarja dan polepšali čistilki v motelu!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Na posnetku je bilo videti, da je beseda o prizadevni, skromni in iskreni delavki. O eni izmed tistih, ki so v glavnem prizadevne in kronično premalo plačane...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!