Čivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijatelja

Splet je te dni obkrožil video posnetek skupaj s fotografijami, v katerem lahko vidimo čudovito živalsko prijateljstvo.

Herman in Lundy sta najboljša prijatelja, četudi je eden golob, drugi pa čivava. Zbližala sta se predvsem zaradi njune telesne pomanjkljivosti, saj golob Herman ne more leteti, čivava Lundy pa ne more hoditi.

Zgodba nenavadnega prijateljstva se je začela v zavetišču za živali The Mia Foundation, ki se nahaja v New Yorku. Herman zaradi nevrološke poškodbe ne more več leteti, čivava Lundy pa zaradi prirojene napake ne more uporabljati zadnjih nog, zaradi česar ne more hoditi.


The Mia Foundation - Love For Mia, Facebook
Prav v zavetišču sta se spoznala, tam pa postala najboljša prijatelja. Njuno prijateljstvo se je rodilo, ko je lastnica zavetišča Sue Rogers goloba Hermana odložila na blazino poleg Lundyja, živali pa sta se v trenutku stisnili druga k drugi.


Video posnetek nenavadnega prijateljstva je skupaj s fotografijami hitro zaokrožil po svetu, samo v dveh dneh pa je fundacija zaradi medijske izpostavljenosti in čudovite zgodbe prejela več kot 6000 dolarjev novih donacij. Poglejte si simpatične prizore s čivavo in golobom, ki so te dni obkrožili svet!

0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Čudovito! Volja najde vedno pot...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilDramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!