Član skupine Pentatonix krenil na svojo pot: To je njegova prva avtorska pesem!

Vokalna skupina Pentatonix iz Združenih držav Amerike je zagotovo ena izmed najbolj prepoznavnih vokalnih skupin.

Vse glasove skoraj vedno izvajajo le s pomočjo svojih ust in talentov, nedolgo nazaj pa se je skupini pridružil nov član Matt Sallee. Ta je zamenjal mesto enega najbolj prepoznavnih članov skupine, Avija Kaplana.

Avi Kaplan je leta 2017 namreč zapustil skupino Pentatonix in krenil na samostojno glasbeno pot. Omenjenega leta je začel svoj glasbeni projekt Avriel & the Sequoias, kjer je igral kitaro. Že tistega leta je s skupino izdal prvo avtorsko pesem "Fields and Pier".


Avi Kaplan, Youtube
Zdaj je prvič v glasbeni karieri izdal novo pesem, pri kateri se predstavlja izključno kot Avi Kaplan. Njegova nova pesem "Change on the Rise" je obenem na Youtube omrežju že prava uspešnica, saj je prav v teh dneh presegla 2 milijona ogledov.

Prisluhnite pesmi "Change on the Rise", s katero se predstavlja Avi Kaplan, bivši član vokalne skupine Pentatonix.
2
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Tale je izjemen vokalist basist. Upam, da ga ni tako usro kot Vozelj, ko je zapustil Čuke, sedaj pa ni od njega nič.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem