Član skupine Pentatonix krenil na svojo pot: To je njegova prva avtorska pesem!

Vokalna skupina Pentatonix iz Združenih držav Amerike je zagotovo ena izmed najbolj prepoznavnih vokalnih skupin.

Vse glasove skoraj vedno izvajajo le s pomočjo svojih ust in talentov, nedolgo nazaj pa se je skupini pridružil nov član Matt Sallee. Ta je zamenjal mesto enega najbolj prepoznavnih članov skupine, Avija Kaplana.

Avi Kaplan je leta 2017 namreč zapustil skupino Pentatonix in krenil na samostojno glasbeno pot. Omenjenega leta je začel svoj glasbeni projekt Avriel & the Sequoias, kjer je igral kitaro. Že tistega leta je s skupino izdal prvo avtorsko pesem "Fields and Pier".


Avi Kaplan, Youtube
Zdaj je prvič v glasbeni karieri izdal novo pesem, pri kateri se predstavlja izključno kot Avi Kaplan. Njegova nova pesem "Change on the Rise" je obenem na Youtube omrežju že prava uspešnica, saj je prav v teh dneh presegla 2 milijona ogledov.

Prisluhnite pesmi "Change on the Rise", s katero se predstavlja Avi Kaplan, bivši član vokalne skupine Pentatonix.
2
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Tale je izjemen vokalist basist. Upam, da ga ni tako usro kot Vozelj, ko je zapustil Čuke, sedaj pa ni od njega nič.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!