Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"

Zmes štirih primorskih prijateljev, ki vsak s svojim glasom, glasbilom in idejami skupaj živijo pod imenom Superhuman Goats.

Urban, Tadej, Jure in Zala ob tedenskem lovljenju različnih tonov, šumov ter frekvenc, iskanju navdiha v lastnem življenju, ustvarjajo "feel-good indie rock" - gre za glasbo, ki vzbudi različne občutke, poslušalce pa zaziblje in odpelje proti mirnemu morju.

Tako se skupina predstavlja na pretočnih omrežjih, kjer so v zadnjem tednu izdali svojo prvo skladbo z imenom "Iščeš". Skladba je prva, ki so jo v celoti napisali v slovenščini. Zato je tudi najbolj iskrena.


Superhuman Goats, YouTube
Pesem govori o iskanju sebe, o smislu življenja in o čustvih, ki jih ženejo naprej. Osnutek besedila ter glasbo je napisal basist Urban Štrancar, preostali del in aranžma pa so skupaj dokončali še pevka Zala Červ, kitarist Jure Kosmač in bobnar Tadej Kosmač. Zadnje note je skladbi prispeval producent Urban Repič.

S svojo glasbo se je skupina že večkrat udeležila in zmagala na raznih natečajih, kot sta Hit betona ter bandovski Glas mladih v Črnomlju. Na avdiciji Predmajski špil so si priborili nastop na odru Majskih iger 2022, zmaga na Glasu mladih pa jih bo odpeljala na Castle Festival, kjer bodo nastopili v letošnjem poletju.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen