Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"

Zmes štirih primorskih prijateljev, ki vsak s svojim glasom, glasbilom in idejami skupaj živijo pod imenom Superhuman Goats.

Urban, Tadej, Jure in Zala ob tedenskem lovljenju različnih tonov, šumov ter frekvenc, iskanju navdiha v lastnem življenju, ustvarjajo "feel-good indie rock" - gre za glasbo, ki vzbudi različne občutke, poslušalce pa zaziblje in odpelje proti mirnemu morju.

Tako se skupina predstavlja na pretočnih omrežjih, kjer so v zadnjem tednu izdali svojo prvo skladbo z imenom "Iščeš". Skladba je prva, ki so jo v celoti napisali v slovenščini. Zato je tudi najbolj iskrena.


Superhuman Goats, YouTube
Pesem govori o iskanju sebe, o smislu življenja in o čustvih, ki jih ženejo naprej. Osnutek besedila ter glasbo je napisal basist Urban Štrancar, preostali del in aranžma pa so skupaj dokončali še pevka Zala Červ, kitarist Jure Kosmač in bobnar Tadej Kosmač. Zadnje note je skladbi prispeval producent Urban Repič.

S svojo glasbo se je skupina že večkrat udeležila in zmagala na raznih natečajih, kot sta Hit betona ter bandovski Glas mladih v Črnomlju. Na avdiciji Predmajski špil so si priborili nastop na odru Majskih iger 2022, zmaga na Glasu mladih pa jih bo odpeljala na Castle Festival, kjer bodo nastopili v letošnjem poletju.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design