Čudež narave: Skotila se je zebra, ki ima namesto črt pike!

Na spletu je te dni pristal čudovit posnetek, v katerem lahko vidimo pravi čudež narave! Skotila se je namreč zebra, ki ima namesto črt po svojem kožuhu pike.

Gre za zelo redek primer, ki je v hipu obkrožil svet in navdušil mnoge ljubitelje živali!

Prizore je na kamero posnel 41-letni Rahul Sachdev, v posnetku pa lahko vidimo edinstveno zebro, ki ima namesto klasičnih črt pikčaste vzorce. Zebro so posneli v začetku meseca septembra, video posnetek pa je na spletu pristal šele v teh dneh.

Rahul je prizore z edinstveno zebro posnel na zaščitenem območju v Keniji, imenovanem Maasai Mara. Gre za velik rezervat, ki je ime dobil po nomadskem in pastirskem ljudstvu Masaji.

Poglejte si, za kakšen čudež je v tem mesecu poskrbela mati narava. Bo simpatična mala zebra s svojo podobo prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Z vidika naravne kamuflaže je to slabo. Lise delujejo tako, da plenilca zmedejo, za pike pa ne vem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15