Čudež narave: Skotila se je zebra, ki ima namesto črt pike!

Na spletu je te dni pristal čudovit posnetek, v katerem lahko vidimo pravi čudež narave! Skotila se je namreč zebra, ki ima namesto črt po svojem kožuhu pike.

Gre za zelo redek primer, ki je v hipu obkrožil svet in navdušil mnoge ljubitelje živali!

Prizore je na kamero posnel 41-letni Rahul Sachdev, v posnetku pa lahko vidimo edinstveno zebro, ki ima namesto klasičnih črt pikčaste vzorce. Zebro so posneli v začetku meseca septembra, video posnetek pa je na spletu pristal šele v teh dneh.

Rahul je prizore z edinstveno zebro posnel na zaščitenem območju v Keniji, imenovanem Maasai Mara. Gre za velik rezervat, ki je ime dobil po nomadskem in pastirskem ljudstvu Masaji.

Poglejte si, za kakšen čudež je v tem mesecu poskrbela mati narava. Bo simpatična mala zebra s svojo podobo prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Z vidika naravne kamuflaže je to slabo. Lise delujejo tako, da plenilca zmedejo, za pike pa ne vem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo