Čudovit nastop Bocellijevega sina: Zapel je skupaj z Nuško Drašček!

Leta 2018 so v Postojnski jami praznovali 200. obletnico njenega odkritja, ob proslavi pa smo bili priča čudovitemu pevskemu nastopu.

Video posnetek je na spletu pristal šele v preteklem mesecu, ta pa je že navdušil številne ljubitelje glasbe.

Vrhunec slavnostne prireditve je bil brez dvoma gost Matteo Bocelli, ki je pesem Elvisa Presleyja zapel skupaj s slovensko pevko Nuško Drašček.

Matteo Bocelli je komaj 22-letni pevec, ki veliko slave beleži predvsem na račun očeta - svetovno priznanega opernega pevca Andree Bocellija.

Na omenjeni prireditvi je skupaj z Nuško Drašček zapel tudi pesem "Can't Stop Falling In Love", pod katero se je leta 1961 podpisal Elvis Presley. Prisluhnite čudovitemu nastopu Mattea Bocellija in Nuške Drašček, ki je v teh dneh navdušil mnoge na spletu!
1
Boža Voje
Pred 2 meseci
Oba sta čudovito zapela.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"