Čudovit nastop Bocellijevega sina: Zapel je skupaj z Nuško Drašček!

Leta 2018 so v Postojnski jami praznovali 200. obletnico njenega odkritja, ob proslavi pa smo bili priča čudovitemu pevskemu nastopu.

Video posnetek je na spletu pristal šele v preteklem mesecu, ta pa je že navdušil številne ljubitelje glasbe.

Vrhunec slavnostne prireditve je bil brez dvoma gost Matteo Bocelli, ki je pesem Elvisa Presleyja zapel skupaj s slovensko pevko Nuško Drašček.

Matteo Bocelli je komaj 22-letni pevec, ki veliko slave beleži predvsem na račun očeta - svetovno priznanega opernega pevca Andree Bocellija.

Na omenjeni prireditvi je skupaj z Nuško Drašček zapel tudi pesem "Can't Stop Falling In Love", pod katero se je leta 1961 podpisal Elvis Presley. Prisluhnite čudovitemu nastopu Mattea Bocellija in Nuške Drašček, ki je v teh dneh navdušil mnoge na spletu!
1
Boža Voje
Pred 7 tedni
Oba sta čudovito zapela.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!