Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!

Mali borec Kris Zudich, ki se je rodil z redko gensko boleznijo spinalno mišično atrofijo, v Los Angelesu pridno okreva.

Kris je v preteklem letu združil vso Slovenijo ob iskanju pomoči za zdravilo, za katero je bilo potrebno odšteti dva milijona evrov.

V preteklem mesecu novembru je Kris skupaj z družino odšel na zdravljenje v Los Angeles, po treh mesecih pa je že viden velik napredek. Danes je na spletu pristal nov video posnetek, v katerem je moč videti, kaj vse mali Kris zmore med fizioterapijo.

"Tako se jaz trudim na fizioterapiji... za ostale zgleda lahko, zame je pa to pravi podvig," je ob video posnetku zapisala Ana Jerak, mama dečka Krisa.

Kris je v posnetku s svojimi rokicami prijemal različne žogice, kar je po besedah staršev že zelo velik napredek. Poglejte si čudovit prizor iz Los Angelesa, ki je danes osrečil mnoge Slovence. Krisu želimo uspešno okrevanje!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Bravo, junak in borec mali! Toda..., črnoveli posnetek v letu 2020...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Napadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Helena Blagne s pesmijo "Led in sol" navdušila Slovence: Bo to še ena uspešnica?Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski