Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!

Mali borec Kris Zudich, ki se je rodil z redko gensko boleznijo spinalno mišično atrofijo, v Los Angelesu pridno okreva.

Kris je v preteklem letu združil vso Slovenijo ob iskanju pomoči za zdravilo, za katero je bilo potrebno odšteti dva milijona evrov.

V preteklem mesecu novembru je Kris skupaj z družino odšel na zdravljenje v Los Angeles, po treh mesecih pa je že viden velik napredek. Danes je na spletu pristal nov video posnetek, v katerem je moč videti, kaj vse mali Kris zmore med fizioterapijo.

"Tako se jaz trudim na fizioterapiji... za ostale zgleda lahko, zame je pa to pravi podvig," je ob video posnetku zapisala Ana Jerak, mama dečka Krisa.

Kris je v posnetku s svojimi rokicami prijemal različne žogice, kar je po besedah staršev že zelo velik napredek. Poglejte si čudovit prizor iz Los Angelesa, ki je danes osrečil mnoge Slovence. Krisu želimo uspešno okrevanje!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Bravo, junak in borec mali! Toda..., črnoveli posnetek v letu 2020...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!