Čudovit posnetek Slovenije, ki tujcem jemlje sapo: Tako lepa je naša dežela!

Tri tedne nazaj je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo naravne lepote in znamenitosti iz Slovenije.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu, nad prelepo Slovenijo pa so navdušeni tudi številni tujci.

"Slovenija je ena najbolj podcenjenih evropskih držav. Od visokih Julijskih Alp do čarobnih cerkva na hribih je Slovenija skriti biser, ki čaka, da ga doživite," je ob video posnetku zapisal avtor, ki se na YouTube omrežju predstavlja z imenom Scenic Relaxation.

Video posnetek je dolg več kot 60 minut, v njem pa lahko opazujemo znamenitosti iz Slovenije, ki so znane širom sveta, pa tudi takšne, ki jih poznajo pretežno domačini.

Prizore so posneli s pomočjo drona, video posnetek pa je samo na YouTube omrežju do danes dosegel več kot 80.000 ogledov. Med komentatorji se najde ogromno tujcev, ki za Slovenijo pravijo, da je najlepša dežela na svetu.
0
JeklenaPest
Pred 5 dnevi
V tem videu so samo reklame v kvaliteti 4k, drugega pa žal nič.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje