Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!

Čuki so slovenska zabavna in narodnozabavna glasbena skupina, ki je bila ustanovljena leta 1989.

Skupina je v dolgih letih delovanja posnela veliko uspešnic, uspešno pa so se predstavili tudi na več pomembnejših festivalih.

Ena izmed njihovih prepoznavnih pesmi je tudi pesem "Pozdrav s planin", ki so jo predstavili že davnega leta 1999. Omenjeno pesem so Čuki tistega leta predstavili v albumu Čuki & štorklje.

Tokrat so Jože Potrebuješ, Matjaž Končan, Jernej Tozon in Miha Novak iz skupine Čuki znova zapeli pesem "Pozdrav s planin", za nastop pa so pripravili čudovit videospot. V njem so nastopili celo Kekec, Mojca, Brincelj, Rožle, Pehta in Bedanec.

Avtor glasbe je Jože Potrebuješ, besedilo pa je leta 1999 napisal bivši član skupine Čuki Marko Vozelj. Prisluhnite, kako so Čuki v novi zasedbi zapeli pesem izpred dvajsetih let!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Napisali so tudi že mnogo boljših pesmi. V njih smo uživali na koncertu Čuki 30. Joža je res jack, to je treba priznati...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!