Čustven nastop, ki je sodnike na hrvaškem talentu ganil do solz

Na hrvaškem talentu je na pretekli avdiciji nastopila tudi gledališka skupine iz Romunije, ki se predstavlja z umetniškim imenom Lightwave Theatre.

S svojim nastopom so navdušili vse žirante, zaradi ganljive zgodbe pa so nekateri potočili tudi solze.

Omenjena gledališka skupina se je v hrvaškem šovu Supertalent predstavila z lutkovno igro Maja in junak, pri kateri so pokazali ganljivo zgodbo deklice in psa. Kuža je deklici rešil življenje pred drvečim vozilom, a je imela zgodba žalosten konec, saj je žival poginila.

Žirija je ob koncu predstave ostala brez besed, v dvorani pa je zavladala tišina. Nastop se je najbolj dotaknil žirantke Maje Šuput, ki je med nastopom potočila nekaj solz.

Mnogi spletni uporabniki so ob video posnetku zapisali, da bi si gledališka skupina Lightwave Theatre iz Romunije za takšen čudovit nastop zaslužila zlati gumb. Poglejte si, kakšen šov so pripravili!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!Denise Dame poskrbela za šok v šovu: "Lahko bi jo ubila!"Darja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeParodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregBožična pesem, ki navdušuje Slovenijo: Zapel jo je mlad štajerski par!VIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!VIDEO: Anja Ramšak se je javila preko posnetka: To je povedala o svoji službi!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!Deklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognju14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Voznik je prestrašil mačko, takoj ga je udarila karmaAnsambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik18-letnica prevzela Hrvate: Tako je zapela v polfinalu Supertalenta!17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!