Čustveno slovo radijske voditeljice: Tako je zanjo zapela Klapa Iskon!

Hrvaška televizijska voditeljica, igralka in radijska voditeljica Doris Pinčić se je nekaj dni nazaj poslovila z mesta radijske voditeljice na hrvaškem radiju Narodni.

Beležila je izjemno priljubljenost, ob njenem zadnjem dnevu na radiju pa so ji pripravili čudovito presenečenje, ki mu velja prisluhniti.

Ko je Doris opravila s poslednjo izmeno v Jutranjem klubu na radiu Narodni, jo je obiskala glasbena skupina klapa Iskon. Ker je velika ljubiteljica njihove glasbe, so fantje zanjo zapeli uspešnico "Dobra večer prijatelji", ki je še kako dobro poznana tudi med Slovenci.

V studiu radia Narodni so fantje pripravili pravi žur, voditeljica Doris Pinčić pa je ob presenečenju imela nasmešek do ušes!

Prisluhnite, kakšno poslovilno presenečenje je priljubljena klapa Iskon hrvaški voditeljici Doris Pinčić pripravila nedolgo nazaj. Bravo fantje za takšen nastop!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoVIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeŠtajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarSredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Posnetek senzacija na spletu: Ples kužka te bo pustil brez besed!