Čustveno slovo radijske voditeljice: Tako je zanjo zapela Klapa Iskon!

Hrvaška televizijska voditeljica, igralka in radijska voditeljica Doris Pinčić se je nekaj dni nazaj poslovila z mesta radijske voditeljice na hrvaškem radiju Narodni.

Beležila je izjemno priljubljenost, ob njenem zadnjem dnevu na radiju pa so ji pripravili čudovito presenečenje, ki mu velja prisluhniti.

Ko je Doris opravila s poslednjo izmeno v Jutranjem klubu na radiu Narodni, jo je obiskala glasbena skupina klapa Iskon. Ker je velika ljubiteljica njihove glasbe, so fantje zanjo zapeli uspešnico "Dobra večer prijatelji", ki je še kako dobro poznana tudi med Slovenci.

V studiu radia Narodni so fantje pripravili pravi žur, voditeljica Doris Pinčić pa je ob presenečenju imela nasmešek do ušes!

Prisluhnite, kakšno poslovilno presenečenje je priljubljena klapa Iskon hrvaški voditeljici Doris Pinčić pripravila nedolgo nazaj. Bravo fantje za takšen nastop!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kelnarca iz Slovenije v roke vzela harmoniko: Njen nastop obkroža državo!VIDEO: Slovenka spregovorila o koronavirusu: "Ne vidim nič dobrega v tem, da se tako straši ljudi!"Na ulici jih je prosil, da zapojejo v mikrofon: Talent blondinke te bo odpihnil!2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoSlovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijeNovi posnetki iz Italije po izbruhu koronavirusa: Slovenija sprejema prve ukrepe!Uporabil je voziček iz trgovine, da je pred policisti na tla spravil kradljivcaV šovu The Voice zablestel 14-letnik: Sodnike je odpihnil s svojim glasom!Posnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa SlovenijaKako doma izdelati preprosto masko za preprečitev okužb?SMEH: Dedek pokazal najboljši način, kako jesti špageteParalizirani mucki so izdelali voziček: Njeno veselje obkroža splet!Pred hišo je ukradel paket, nato so se mimo pripeljali policistiVIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorihMladenič navdušil s plesom: "Boljši je kot Michael Jackson!"Posnetek kužka senzacija na spletu: Tako je na prehodu za pešce varoval otroke!SMEH: Denis Avdić s pravljico o novi vladi nasmejal SlovenijoVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"Tovornjaku je na avtocesti počila guma, sledila je grozljivkaDeklica na violino zaigrala pesem Queenov: Njen talent te bo odpihnil!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Ženska je skušala pobegniti iz zapora: Komedijo so posnele varnostne kamere!EMA 2020: Na voditelja Klemna Slakonjo se je med nastopom zrušil klavirLadja na Arktiki plula skozi led, posnetek s krova jemlje sapo