Da bi slepa žena lahko vonjala cvetlice, je mož z njimi zasadil celo polje

Zakonca Kuroki sta stkala načrte, da se bosta po upokojitvi podala na popotovanje po svoji deželi. A usoda jima je pokvarila načrte, saj je žena zaradi zapletov ob sladkorni bolezni nenadoma ostala brez vida.

Potrta zaradi slepote se je umaknila v svoj svet, večino časa pa preživela zaprta v hiši.

Prav zato je njen mož bil odločen, da ji bo sam polepšal temne dneve. Nekega dne je opazil močno dišeč cvet, imenovan shibazakura. Hitro je dobil idejo, da bi lahko z dišečim cvetjem razvedril svojo ženo.


Val from Soul Trees, Youtube
V naslednjih dveh letih je pred hišo posadil na tisoče cvetlic, njegov dom pa se je tako spremenil v čudovito dišeče polje v barvi fuksije.

Njegov trud je bil na koncu le poplačan - aroma cvetlic je sčasoma gospo Kuroki privabila iz hiše in ji znova priklicala nasmeh na obraz. Poglejte si, kako nasmejana sta danes zakonca Kuroki!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Lepo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!