Da bi slepa žena lahko vonjala cvetlice, je mož z njimi zasadil celo polje

Zakonca Kuroki sta stkala načrte, da se bosta po upokojitvi podala na popotovanje po svoji deželi. A usoda jima je pokvarila načrte, saj je žena zaradi zapletov ob sladkorni bolezni nenadoma ostala brez vida.

Potrta zaradi slepote se je umaknila v svoj svet, večino časa pa preživela zaprta v hiši.

Prav zato je njen mož bil odločen, da ji bo sam polepšal temne dneve. Nekega dne je opazil močno dišeč cvet, imenovan shibazakura. Hitro je dobil idejo, da bi lahko z dišečim cvetjem razvedril svojo ženo.


Val from Soul Trees, Youtube
V naslednjih dveh letih je pred hišo posadil na tisoče cvetlic, njegov dom pa se je tako spremenil v čudovito dišeče polje v barvi fuksije.

Njegov trud je bil na koncu le poplačan - aroma cvetlic je sčasoma gospo Kuroki privabila iz hiše in ji znova priklicala nasmeh na obraz. Poglejte si, kako nasmejana sta danes zakonca Kuroki!
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Lepo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!