Daljinski upravljalniki imajo napako: To je napotek, ki danes obkroža svet!

Vsak izmed nas ima doma daljinski upravljalnik. Uporaba je enostavna, pa vendar imajo po mnenju mnogih daljinski upravljalniki napako.

Po mnenju avtorja posnetka ni logično, da moramo daljinski upravljalnik ob pritisku na tipke vedno nagibati naprej.

Prav zato je pokazal enostaven postopek, kako omenjeno težavo odpraviti. Ob pritisku na gumbe se namreč signal prek infrardeče lučke pošlje do sprejemnika na televiziji.

Ker je omenjena lučka nameščena na prednjem delu daljinskega upravljalnika, moramo vedno gumbe pritiskati pod naklonom. Le tako bo naše ukaze sprejemnik na televiziji prejel.

Lučka lahko sami obrnemo tako, da bo iz daljinca gledala na spodnji strani. Izvrtati moramo le luknjo, uporaba daljinskega upravljalnika pa bo s tem popravkom zagotovo boljše izkušnja. Delimo prispevek še naprej med prijatelje, zagotovo nam bodo hvaležni!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Moj Panasonic hvata z vseh strani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiTekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago Jelinčič7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireniSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!