Daljinski upravljalniki imajo napako: To je napotek, ki danes obkroža svet!

Vsak izmed nas ima doma daljinski upravljalnik. Uporaba je enostavna, pa vendar imajo po mnenju mnogih daljinski upravljalniki napako.

Po mnenju avtorja posnetka ni logično, da moramo daljinski upravljalnik ob pritisku na tipke vedno nagibati naprej.

Prav zato je pokazal enostaven postopek, kako omenjeno težavo odpraviti. Ob pritisku na gumbe se namreč signal prek infrardeče lučke pošlje do sprejemnika na televiziji.

Ker je omenjena lučka nameščena na prednjem delu daljinskega upravljalnika, moramo vedno gumbe pritiskati pod naklonom. Le tako bo naše ukaze sprejemnik na televiziji prejel.

Lučka lahko sami obrnemo tako, da bo iz daljinca gledala na spodnji strani. Izvrtati moramo le luknjo, uporaba daljinskega upravljalnika pa bo s tem popravkom zagotovo boljše izkušnja. Delimo prispevek še naprej med prijatelje, zagotovo nam bodo hvaležni!
0
JeklenaPest
Pred 28 tedni
Moj Panasonic hvata z vseh strani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!