Daljinski upravljalniki imajo napako: To je napotek, ki danes obkroža svet!

Vsak izmed nas ima doma daljinski upravljalnik. Uporaba je enostavna, pa vendar imajo po mnenju mnogih daljinski upravljalniki napako.

Po mnenju avtorja posnetka ni logično, da moramo daljinski upravljalnik ob pritisku na tipke vedno nagibati naprej.

Prav zato je pokazal enostaven postopek, kako omenjeno težavo odpraviti. Ob pritisku na gumbe se namreč signal prek infrardeče lučke pošlje do sprejemnika na televiziji.

Ker je omenjena lučka nameščena na prednjem delu daljinskega upravljalnika, moramo vedno gumbe pritiskati pod naklonom. Le tako bo naše ukaze sprejemnik na televiziji prejel.

Lučka lahko sami obrnemo tako, da bo iz daljinca gledala na spodnji strani. Izvrtati moramo le luknjo, uporaba daljinskega upravljalnika pa bo s tem popravkom zagotovo boljše izkušnja. Delimo prispevek še naprej med prijatelje, zagotovo nam bodo hvaležni!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Moj Panasonic hvata z vseh strani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!