Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!

Radio 1 je danes na spletu objavil video posnetek, ob katerem smeha ni manjkalo.

Radijski voditelj Robert Roškar je z Damjanom Murkom opravil kratek intervju, zahvaljujoč štajerskemu slavčku pa je voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!

Najprej je Damjanu Murku postavil vprašanje, če bi raje videl, da bi sam izgledal kot Angelca Likovič ali bi raje videl, da njegova soproga izgleda kot on. Tudi v nadaljevanju ni manjkalo opolzkih vprašanj, ob pretkanih odgovorih Murka pa voditelj Roškar smeha ni mogel zadrževati!

Za dodatno merico smeha je poskrbel prav Damjan Murko, ki je s svojo resnostjo le še dodal polena na ogenj.

Prisluhnite odgovorom štajerskega slavčka Damjana Murka, s katerimi je do solz nasmejal radijskega voditelja Roberta Roškarja!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Baje je zadnjič med. sestra v sobi, kjer je ležala ženska v komi že 20 let, prižgala radio in ravno je prepeval Murko. Zgodil se je čudež. Pacientka je hipoma vstala in.......-ugasnila radio.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!