Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!

Darja Gajšek je 31-letna glasbenica, ki jo mnogi poznamo kot voditeljico oddaje Slovenski pozdrav.

Te dni je na svojem Facebook profilu objavila čudovit video posnetek, pri katerem je pokazala veščine ob igranju harmonike!

"Sobotno popoldne je bilo popolno. Po dolgem času smo malo zakurili žar in raztegnili meh," je ob video posnetku zapisala Darja Gajšek.

Video posnetek njenega nastopa na travniku je na spletu že prava senzacija - do danes je na njenem Facebook profilu nabral že 120.000 ogledov, obenem pa ga je naprej delilo skoraj 500 ljubiteljev narodnozabavne glasbe.

Prisluhnite, kako je simpatična glasbenica in voditeljica Darja Gajšek pokazala svoj talent ob igranju harmonike. Brez dvoma prava poezija za ušesa!

1
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Madona.., deklica pa ga zna žgati na puno!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiSlovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Posnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaZa otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Na nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hMateri vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Pred parlamentom požel bučen aplavz: Posnetek ima več kot 165.000 ogledov!VIDEO: Hrvat je z družino hodil ob morju, nato je prišel veliki valUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Nor posnetek iz ZDA: Požagal je visoko palmo, nato pa šok!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!Posnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaRešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoKakšen spor na cesti, v vetrobransko steklo mu je vrgel kavo14-letna deklica blestela v finalu ameriškega talenta: Njen glas te bo začaral!Filmski lov policista na motorju: Na pobeglega voznika je streljal!