Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...

Islam Badurgov je ulični fitneser, rojen v Kazakhstanu. Slavo si je na socialnih omrežjih zagotovil z objavljanjem video posnetkov, na katerih je kazal svojo surovo moč na ulicah ter v telovadnici.

Te dni se je z ekipo Muscle Madness podal na prav posebno nalogo!

Njegovo telo so "predelali" tako, da je imelo videz debelejšega moškega, četudi se je pod kostumom skrival pravi mišičnjak. Ta se je nato v družbi kamer sprehodil do uličnega fitnesa, kjer številni mišičnjaki kažejo svojo moč.

Z njimi se je pomeril v številnih izzivih, ob katerih so tako mišičnjaki, kot tudi vsi zbrani gledalci ostali brez besed.

Debelušček je opravljal najbolj zahtevne vaje, o katerih lahko številni samo sanjamo!

Ko boste videli, kakšno moč je pokazal Badurgov pod pretvezo, se boste reakcijam ostalih mišičnjakov zagotovo nasmejali tudi sami...
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Vprašam se, če imajo ti grozoviti črnski traktoristi tudi kakšno uporabno lastnost? Denimo za delo na kmetiji...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil