Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...

Islam Badurgov je ulični fitneser, rojen v Kazakhstanu. Slavo si je na socialnih omrežjih zagotovil z objavljanjem video posnetkov, na katerih je kazal svojo surovo moč na ulicah ter v telovadnici.

Te dni se je z ekipo Muscle Madness podal na prav posebno nalogo!

Njegovo telo so "predelali" tako, da je imelo videz debelejšega moškega, četudi se je pod kostumom skrival pravi mišičnjak. Ta se je nato v družbi kamer sprehodil do uličnega fitnesa, kjer številni mišičnjaki kažejo svojo moč.

Z njimi se je pomeril v številnih izzivih, ob katerih so tako mišičnjaki, kot tudi vsi zbrani gledalci ostali brez besed.

Debelušček je opravljal najbolj zahtevne vaje, o katerih lahko številni samo sanjamo!

Ko boste videli, kakšno moč je pokazal Badurgov pod pretvezo, se boste reakcijam ostalih mišičnjakov zagotovo nasmejali tudi sami...
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Vprašam se, če imajo ti grozoviti črnski traktoristi tudi kakšno uporabno lastnost? Denimo za delo na kmetiji...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoNajstnica ob klavirju zapela hit Freddieja Mercuryja, kocine vam bodo šle pokonciMala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!Na bencinski črpalki je točil gorivo, njegov odziv te bo spravil v smeh16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedSMEH: Tako so si privoščili Čuke in njihovo veliko uspešnicoVIDEO: V torek bo sneg pobelil Slovenijo! Poglejte, koliko snega bo pri vas...Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...VIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Redar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalideBorili so se z ognjem v Kaliforniji, fotografija izmučenih gasilcev obkroža svetPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanjiVsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzTo je posnetek, s katerim želi Boris Popovič prepričati koprske volilceVIDEO: Sodniki na hrvaškem talentu v šoku! To je v polfinalu storil čarodej...Mala dvojčka sta se hihitala, z norčijami sta nasmejala še mamo in očetaVIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"Na tleh se je igrala s kužkom, nato pa doživela šok! To je storil njen fant...Letalo iz Rusije pred pristankom lebdelo v zraku, vse so posneli na kameroTo so grozljivi posnetki iz Kalifornije, ognjeni zublji goltajo mesta