Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...

Islam Badurgov je ulični fitneser, rojen v Kazakhstanu. Slavo si je na socialnih omrežjih zagotovil z objavljanjem video posnetkov, na katerih je kazal svojo surovo moč na ulicah ter v telovadnici.

Te dni se je z ekipo Muscle Madness podal na prav posebno nalogo!

Njegovo telo so "predelali" tako, da je imelo videz debelejšega moškega, četudi se je pod kostumom skrival pravi mišičnjak. Ta se je nato v družbi kamer sprehodil do uličnega fitnesa, kjer številni mišičnjaki kažejo svojo moč.

Z njimi se je pomeril v številnih izzivih, ob katerih so tako mišičnjaki, kot tudi vsi zbrani gledalci ostali brez besed.

Debelušček je opravljal najbolj zahtevne vaje, o katerih lahko številni samo sanjamo!

Ko boste videli, kakšno moč je pokazal Badurgov pod pretvezo, se boste reakcijam ostalih mišičnjakov zagotovo nasmejali tudi sami...
0
JeklenaPest
Pred 27 tedni
Vprašam se, če imajo ti grozoviti črnski traktoristi tudi kakšno uporabno lastnost? Denimo za delo na kmetiji...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?