Deček v šovu zapel uspešnico pevke Adele: Sodniki so jokali ob nastopu!

V preteklem delu otroškega pevskega šova The Voice Kids se je te dni predstavil tudi deček Toby, ki je s čudovitim nastopom do solz ganil sodnike.

Na slepi avdiciji se je predstavil s petjem uspešnice "Easy On Me", ki jo v originalu izvaja legendarna pevka Adele.

The Voice Kids je televizijski pevski šov, ki je namenjen otrokom med 8. in 14. letom starosti. Šov je drugačna izvedba izvirnega The Voice šova, v katerem se talentirani pevci borijo za zmago in snemajo profesionalni album.

Video posnetek avdicijskega nastopa, za katerega je poskrbel Toby, je na spletu že prava uspešnica - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 300.000 ogledov, nad nastopom dečka pa so navdušeni številni spletni uporabniki.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem je deček Toby na avdiciji šova The Voice Kids zapel uspešnico "Easy On Me", ki jo v originalu prepeva pevka Adele.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Čudno, da ni spet kateri žirant po rdečem knofu udaril z nogo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!