Dedek pokazal, kako izgleda prava ljubezen: Posnetek te bo ganil do solz!

Ste se kdaj vprašali, kako izgleda prava ljubezen? Splet je nedolgo nazaj obkrožil čudovit video posnetek, v katerem lahko vidimo primer prave ljubezni med dedkom in babico.

Slednja ima namreč Alzheimerjevo bolezen, a ji njen soprog stoji ob strani tudi v najtežjih trenutkih!

Bill in Glad letos praznujeta 50. obletnico poroke, njuno življenjsko zgodbo pa opisujeta kot nekaj najlepšega. Že leta 2004 je Bill začel opažati, da nekaj ni v redu. Glad so postavili diagnozo - Alzheimerjevo bolezen, pri kateri so v ospredju znaki demence.

Kljub bolezni ji je mož vedno stal ob strani in zanjo skrbi še danes. Umije ji zobe, jo obleče, stušira in nahrani. In pri tem se prav nič ne pritožuje!

Bill je namreč odločen, da bo poskrbel za vsako njeno potrebo, saj pred njim še vedno stoji ženska, ki jo še vedno tako zelo ljubi. Delimo to zgodbo naprej med prijatelje, da bodo vsi videli, kako izgleda prava ljubezen!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Ganljivo, ni kaj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!