Dedek pokazal, kako izgleda prava ljubezen: Posnetek te bo ganil do solz!

Ste se kdaj vprašali, kako izgleda prava ljubezen? Splet je nedolgo nazaj obkrožil čudovit video posnetek, v katerem lahko vidimo primer prave ljubezni med dedkom in babico.

Slednja ima namreč Alzheimerjevo bolezen, a ji njen soprog stoji ob strani tudi v najtežjih trenutkih!

Bill in Glad letos praznujeta 50. obletnico poroke, njuno življenjsko zgodbo pa opisujeta kot nekaj najlepšega. Že leta 2004 je Bill začel opažati, da nekaj ni v redu. Glad so postavili diagnozo - Alzheimerjevo bolezen, pri kateri so v ospredju znaki demence.

Kljub bolezni ji je mož vedno stal ob strani in zanjo skrbi še danes. Umije ji zobe, jo obleče, stušira in nahrani. In pri tem se prav nič ne pritožuje!

Bill je namreč odločen, da bo poskrbel za vsako njeno potrebo, saj pred njim še vedno stoji ženska, ki jo še vedno tako zelo ljubi. Delimo to zgodbo naprej med prijatelje, da bodo vsi videli, kako izgleda prava ljubezen!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ganljivo, ni kaj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15