Dedek za božič babici podaril nov zaročni prstan, ki ga je izgubila pred leti

Če je v zakonu prava ljubezen, potem je ni ovire, ki bi skupno pot dveh zaljubljencev ustavila. Najlepši so video posnetki in trenutki, ko svojo ljubezen z javnostjo delijo starejši pari, ki so prestali že veliko težkih preizkušenj.

Te dni je na spletu pristal posnetek, ki je s svojo vsebino ganil mnoge širom sveta.

V njem je dedek svoji 67-letni ženi ob preteklem božiču podaril čudovito darilo, ob katerem je ostala brez besed. Ker je babica v preteklosti delala v domu ostarelih, je tam po nesrečnem naključju izgubila zaročni prstan, ki ga je imela tako rada.

Leta so tekla naprej, dedek pa je vedel, kako zelo hudo je njegovi ženi, ker je izgubila prstan.

Prav zato se je letos odločil za prav posebno potezo. Znova se je odpravil v isto zlatarno, tam pa kupil isti model zaročnega prstana, ki ji ga je kupil že desetletja nazaj.

Ko boste videli reakcijo babice ob spoznanju, kaj ji je podaril dedek, bo zagotovo ob posnetku tudi vas preplavila ljubezen!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet