Dedku na plaži uresničili željo: Poglejte si, kaj so zanj storili fantje!

Te dni je splet obkrožil video posnetek, ki je nastal na eni izmed plaž onkraj luže. Do skupine deskarjev je pristopila starejša gospa, nato pa fante prosila, že bi pomagali njenemu možu.

Četudi niso vedeli, kakšno pomoč potrebuje mož, so bili takoj pripravljeni!

Žena jim je zatem dejala, da ima njen mož hudo obliko demence, zdravniki pa mu pripisujejo manj kot leto dni življenja.

Nekaj dni pred prizorom ji je mož zaupal, da bi si želel z desko znova zajahati enega izmed morskih valov. Tako, kot je to počel v najstniških letih!

Erik Swanson je zatem posnel prizor, ko so fantje dedku posodili desko, nato pa mu s skupnimi močmi uresničili njegovo veliko željo. Avtor je ob posnetku še zapisal, da veselja na obrazu moža nikdar v življenju ne bo pozabil. Bravo fantom za takšno potezo!

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Na nudl plažo bi ga peljali, te bi ded živnil...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!