Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!

Jessica Ricca je 21-letna pevka, ki je zaslovela na omrežju Tik Tok in Instagram.

Tam med mladimi beleži izjemno priljubljenost, svoje posebne nastope pa objavlja tudi na YouTube omrežju.

V enem izmed zadnjih video posnetkov je zapela pesem "For Emma", ki jo v originalu izvaja ameriška glasbena skupina Bon Iver. Omenjena pesem je izšla leta 2007.

Jessica Ricca je v preteklosti opravljala delo modela, na svojem Instagram profilu pa ima veliko število sledilcev.

Nastop, pri katerem je zapela pesem skupine Bon Iver, je na spletu že prava uspešnica, četudi so pri petju dodani odmevi. Prisluhnite, kako je 21-letna glasbenica zapela pesem "For Emma".
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
To je posneto s pomočjo vocoderja, kateri generira back vokale glede na to, kakšen akord držimo na klaviaturi. A osebno imam vseeno mnogo raje večglasje, ki je odpeto v živo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!