Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!

Na pretekli avdiciji šova America's Got Talent 2022 je nastopila tudi plesna skupina deklet, ki se predstavljajo z umetniškim imenom Mayyas.

Njihov plesni nastop je mejil že na iluzije, na koncu pa so od žirantke Sofie Vergara prejele celo zlati gumb, ki jih uvršča v polfinale šova.

Video posnetek avdicijskega nastopa, ki so ga pripravile članice skupine Mayyas, je na spletu že prava uspešnica - samo na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 1,3 milijona ogledov, nad plesnim nastopom pa so navdušeni številni spletni uporabniki.

Dekleta so na odru sinhrono plesale in ustvarjale iluzije, njihovi čudoviti gibi pa bodo brez dvoma prevzeli tudi tebe. Žirantka Sofia Vergara je bila na koncu tako navdušena, da je dekletom pritisnila zlati gumb.

Poglejte si čudovit plesni nastop iz šova America's Got Talent 2022, pri katerem so za navdušenje poskrbele dekleta iz plesne skupine Mayyas. Bodo s predstavo navdušile tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 23 tedni
Simon je očitno kdaj prej malo bolj zarezal po zlatem knofu in si poškodoval roko. Zato pa nosi nekakšno rokavico. Zlati knof se ziher aktivira tudi, če po njem lopneš bolj elegantno, z občutkom...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!