Dekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...

V teh dneh je na spletu pristal poseben video posnetek, v katerem so s svojimi talenti zablestele deklice iz srednje šole Dodge City High School.

Prav tam je potekalo letno tekmovanje Tournament of Champions, na katerem mladi košarkarski igralci pokažejo, katera ekipa je najboljša.

Mnogi gledalci niso bili navdušeni le nad igro košarkarjev, temveč predvsem nad plesno predstavo deklic iz omenjene šole, ko so plesne talente pokazale med polčasom. Najprej so se deklice postavile na parket, nato je ena izmed njih začela peti znano pesem "Hallelujah", pod katero se je podpisal Leonard Cohen.


Sports in Kansas, Facebook
Plesalke so začele s svojo plesno točko, nato so med nastopom nenadoma ugasnile luči!

Ko je dvorano zavzela tema, so dekleta s pomočjo svetlobnih naprav pričarale čudovito vzdušje, ki je v hipu prevzelo mnoge v dvorani, video posnetek njihovega nastopa pa je na spletu že prava senzacija.

Poglejte si, s kakšno točko so v teh dneh navdušile deklice iz šole Dodge City High School v Dodge Cityju v ameriški zvezni državi Kansas!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Vse izdelano izredno dovršeno in lepo, ampak te legendarne pesmi pa res ne bi bilo treba uničiti s tistim turbofolk rogoviljenjem po tolkalih.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...