Deklica brez rok nastopila na talentu: Mnogi gledalci so jokali ob njenem plesu!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit plesni nastop 18-letne Vitorie Bueno iz Brazilije.

Rodila se je brez rok, svojo ljubezen pa je ob podpori družine in prijateljev našla v plesu. Prav s plesom se je predstavila v posebni izvedbi šova talentov v Združenih državah Amerike.

Dve leti nazaj se je Vitoria predstavila tudi v nemški izvedbi šova talentov Das Supertalent 2021, kjer je na koncu osvojila drugo mesto. Zahvaljujoč sodelovanju v omenjenem šovu so jo te dni povabili v šov AGT: All-Stars 2023.

Tako je nastopila na nemškem Supertalentu 2021:


Video posnetek njenega čudovitega nastopa iz šova AGT: All-Stars 2023 je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot milijon ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so navdušeni nad njeno predstavo.

Vitoria Bueno je tokrat svoj plesni talent pokazala ob čudoviti baletni predstavi, ko se je v ozadju predvajala pesem "You Say" pevke Lauren Daigle. Poglejte si njen čudovit plesni nastop, ki ga je pripravila na avdiciji šova AGT: All-Stars 2023. Bo z njim navdušila tudi tebe?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!