Deklica brez rok nastopila na talentu: Mnogi gledalci so jokali ob njenem plesu!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit plesni nastop 18-letne Vitorie Bueno iz Brazilije.

Rodila se je brez rok, svojo ljubezen pa je ob podpori družine in prijateljev našla v plesu. Prav s plesom se je predstavila v posebni izvedbi šova talentov v Združenih državah Amerike.

Dve leti nazaj se je Vitoria predstavila tudi v nemški izvedbi šova talentov Das Supertalent 2021, kjer je na koncu osvojila drugo mesto. Zahvaljujoč sodelovanju v omenjenem šovu so jo te dni povabili v šov AGT: All-Stars 2023.

Tako je nastopila na nemškem Supertalentu 2021:


Video posnetek njenega čudovitega nastopa iz šova AGT: All-Stars 2023 je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot milijon ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so navdušeni nad njeno predstavo.

Vitoria Bueno je tokrat svoj plesni talent pokazala ob čudoviti baletni predstavi, ko se je v ozadju predvajala pesem "You Say" pevke Lauren Daigle. Poglejte si njen čudovit plesni nastop, ki ga je pripravila na avdiciji šova AGT: All-Stars 2023. Bo z njim navdušila tudi tebe?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!