Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožo

Na spletu najdemo številne pevske nastope, pri katerih otroci s svojimi nežnimi glasovi ukradejo prav vso pozornost.

Tako je bilo tudi v video posnetku iz Brazilije, v katerem je talentirana deklica zapela svetovno uspešnico, ki je poznana po celem svetu!

13-letna deklica Rafa Gomes (polno ime Rafaela Gomys) prihaja iz kraja Curitiba v Braziliji, leta 2016 pa je že sodelovala v pevskem šovu La Voz Kids (The Voice Kids), ki ji je prinesel veliko slavo.


Rafa Gomes, Youtube
Z glasbo se ukvarja že od svojega četrtega leta starosti, v preteklem letu pa je mnoge prevzela s prav posebno izvedbo pesmi "Hallelujah", pod katero se je leta 1984 podpisal legendarni kanadski pevec Leonard Cohen.

Simpatična deklica iz Brazilije je v domači cerkvi Santa Maria Chapel v mestu Curitiba uprizorila čudovit pevski nastop, s katerim je mnogim vzela sapo. Pesem "Hallelujah" je zapela v portugalskem jeziku, video posnetek pa si je do danes ogledalo že več kot 2,6 milijona uporabnikov spleta.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu 13-letne Rafe Gomes iz Brazilije, ko je pesem "Hallelujah" zapela v portugalščini. Bo z angelskim glasom deklica očarala tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!