Deklica iz Bosne je vse življenje delala na njivi, zdaj je prvič videla morje

16-letna Mirsada Hadžić iz Kozare Dubice je s svojo ganljivo zgodbo v preteklih dneh razjokala mnoge na Balkanu. Vse življenje trdno dela v kmetijstvu, zaradi spleta okoliščin in dela pa še nikoli v življenju ni videla morja.

Zdaj se je zahvaljujoč dobrotnikom, ki so združili svoje moči, končno odpravila v Makarsko!

Mirsada je na svojem Instagram profilu že objavila prvi dve fotografiji, ki so nastali na plaži v Makarski:


hadzicka_2, Instagram

hadzicka_2, Instagram
Že od desetega leta se ukvarja s kmetijstvom in tako svoji družini pomaga pri opravilih. "Kadarkoli je imela priložnost, je sedela v traktorju, bila je premajhna da bi vozila, zato sva združila moči. Žal mi je, da se je tako mlada pričela ukvarjati s tem, vendar nismo imeli izbire. Tista leta po moji tretji operaciji, ko se je šlo za preživetje, je z desetimi leti že orala okoli 10 hektarjev zemlje. Rekel sem ji, naj tega ne počne, vendar me ni poslušala," je za 24sata povedal Mirsad Hadžić, oče najstnice.

Obenem je oče prepričan, da v kolikor bi namesto nje dobil sina, zagotovo ne bi bil tako priden, kot je Mirsada.

Po številnih posnetkih, ki so v teh dneh obkrožili Balkan, so deklici na pomoč priskočili mnogi dobri ljudje. Mnogi so izrazili željo, da bi deklico na lastne stroške gostili na morju. Poglejte si čudovit prispevek, ki je v teh dneh ganil mnoge!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!