Deklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očeta

Trgovski center je odlično mesto za nakupovanje, hrano in opazovanje neznanih nakupovalcev.

Obenem pa je to tudi mesto, kjer se hitro izgubimo v dolgem nakupovanju, ljudi ob sebi pa niti ne opazimo.

Nekega dne je skupaj z očetom nakupovalni center obiskala tudi deklica po imenu Chloe, ki je s svojo potezo mnoge nakupovalce znova spomnila, kaj v življenju resnično šteje: ljubezen in prijateljstvo!

Mala deklica se je postavila na vrh tekočih stopnic, nato pa z velikim nasmeškom na obrazu mahala tujcem na stopnicah in jim tako polepšala dan. Njen oče je vse skupaj opazoval s ponosom, nato pa simpatično dejanje hčerkice posnel na kamero.

Navdušen je bil tudi nad odzivom ljudi. S pozdravljanjem je deklica skorajda vsem na obraz privabila nasmešek, ti pa so jo obdani z dobro voljo pozdravljali nazaj.

Poglejte si, kako malo je potrebno, da nekomu kar v nakupovalnem centru polepšamo dan!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Prav prisrčna in nadvomno lepo vzgojena deklica...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil