Deklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očeta

Trgovski center je odlično mesto za nakupovanje, hrano in opazovanje neznanih nakupovalcev.

Obenem pa je to tudi mesto, kjer se hitro izgubimo v dolgem nakupovanju, ljudi ob sebi pa niti ne opazimo.

Nekega dne je skupaj z očetom nakupovalni center obiskala tudi deklica po imenu Chloe, ki je s svojo potezo mnoge nakupovalce znova spomnila, kaj v življenju resnično šteje: ljubezen in prijateljstvo!

Mala deklica se je postavila na vrh tekočih stopnic, nato pa z velikim nasmeškom na obrazu mahala tujcem na stopnicah in jim tako polepšala dan. Njen oče je vse skupaj opazoval s ponosom, nato pa simpatično dejanje hčerkice posnel na kamero.

Navdušen je bil tudi nad odzivom ljudi. S pozdravljanjem je deklica skorajda vsem na obraz privabila nasmešek, ti pa so jo obdani z dobro voljo pozdravljali nazaj.

Poglejte si, kako malo je potrebno, da nekomu kar v nakupovalnem centru polepšamo dan!
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Prav prisrčna in nadvomno lepo vzgojena deklica...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoNajstnica ob klavirju zapela hit Freddieja Mercuryja, kocine vam bodo šle pokonciMala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!Na bencinski črpalki je točil gorivo, njegov odziv te bo spravil v smeh16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedSMEH: Tako so si privoščili Čuke in njihovo veliko uspešnicoVIDEO: V torek bo sneg pobelil Slovenijo! Poglejte, koliko snega bo pri vas...Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...VIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Redar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalideBorili so se z ognjem v Kaliforniji, fotografija izmučenih gasilcev obkroža svetPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanjiVsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzTo je posnetek, s katerim želi Boris Popovič prepričati koprske volilceVIDEO: Sodniki na hrvaškem talentu v šoku! To je v polfinalu storil čarodej...Mala dvojčka sta se hihitala, z norčijami sta nasmejala še mamo in očetaVIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"Na tleh se je igrala s kužkom, nato pa doživela šok! To je storil njen fant...Letalo iz Rusije pred pristankom lebdelo v zraku, vse so posneli na kameroTo so grozljivi posnetki iz Kalifornije, ognjeni zublji goltajo mesta