Deklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očeta

Trgovski center je odlično mesto za nakupovanje, hrano in opazovanje neznanih nakupovalcev.

Obenem pa je to tudi mesto, kjer se hitro izgubimo v dolgem nakupovanju, ljudi ob sebi pa niti ne opazimo.

Nekega dne je skupaj z očetom nakupovalni center obiskala tudi deklica po imenu Chloe, ki je s svojo potezo mnoge nakupovalce znova spomnila, kaj v življenju resnično šteje: ljubezen in prijateljstvo!

Mala deklica se je postavila na vrh tekočih stopnic, nato pa z velikim nasmeškom na obrazu mahala tujcem na stopnicah in jim tako polepšala dan. Njen oče je vse skupaj opazoval s ponosom, nato pa simpatično dejanje hčerkice posnel na kamero.

Navdušen je bil tudi nad odzivom ljudi. S pozdravljanjem je deklica skorajda vsem na obraz privabila nasmešek, ti pa so jo obdani z dobro voljo pozdravljali nazaj.

Poglejte si, kako malo je potrebno, da nekomu kar v nakupovalnem centru polepšamo dan!
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Prav prisrčna in nadvomno lepo vzgojena deklica...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom