Deklica je prvič srečala svojo sestrico: Kar je storila, ti bo stopilo srce!

Ko v družino pride nov otrok, starši nikoli ne vedo, kako se bodo na naraščaj odzvali njihovi starejši otroci.

Na spletu je pristal čudovit video posnetek, v katerem je mala deklica s svojo čudovito potezo ob prvem srečanju s sestrico ganila mnoge.

Molly Conley je štela dve leti, ko ji je mama Heather povedala, da bo dobila novo sestrico ali bratca. Ko je mala deklica slišala novico, navdušenja ni mogla skriti. Molly je pridno čakala na prihod novega dojenčka, po besedah staršev pa je bila vsak dan bolj navdušena.

Na svet je kmalu prijokala zdrava deklica Cora in čas je bil za prvo srečanje. Ko je Molly s teto obiskala porodnišnico in prvič videla svojo mlajšo sestrico, je s svojo potezo ganila mnoge širom sveta. Dojenčico je ves čas varovala, padale pa so tudi številne obljube.

"Pravkar si prišla iz maminega trebuščka. Ne boš mi padla... Nikoli več te ne bom izpustila," so bile le nekatere besede male Molly, ki jih je namenila mlajši sestrici. Poglejte si prizor, ob katerem bo tudi tebi zaigralo srce!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!