Deklica je stala na grobu, nato pa šok: "Naježila se mi je koža, vse sem posnela!"

Keyona Walker je na svojem Facebook profilu objavila ganljiv video posnetek, ko je s hčerkico Layono obiskala sestrin grob.

Ob prizoru, ki mu je bila priča, se je mami Keyoni naježila koža, zato je v roke vzela mobilni telefon in začela snemati.

Deklica je pred grobom začela govoriti v prazno in videti je bilo, kot da z nekom klepeta, četudi ob grobu ni bilo nikogar, razen njene mame. Ta je posnela prizore, ko je hčerkica Layona mahala v prazno in se z nekom pogovarjala. Mama je prepričana, da je mala deklica govorila z duhom svoje pokojne tete.

Posnetek je na spletu že prava senzacija, mnogi v komentarjih pa so zapisali, da verjamejo v to, da je deklica zares klepetala z umrlo teto.

"Nismo sami in višje sile obstajajo," je zapisala neka ženska, v nadaljevanju pa dodala: "Otroci ne znajo lagati in zagotovo se je pogovarjala s svojo preminulo teto! Prelepo!"

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
"Duhovi" so prisotni samo na WC-jih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!