Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom

O pevskem šovu The Voice smo zagotovo slišali že vsi. Ker poteka širom sveta, pa nove pevske talente odkrivajo na vseh kotičkih. Svoj talent v otroški verziji The Voice Kids pa kažejo tudi najmlajši. Te dni je splet znova obkrožil video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradla deklica v šovu The Voice Kids Philippines.

Iz Filipinov prihaja 13-letna deklica Giedie Laroco, ki je s svojim glasom številne ljubitelje glasbe pošteno navdušila. Na avdiciji si je izbrala pesem "Power of Love", ki je velika uspešnica glasbene dive Celine Dion, z nastopom pa sodnike pustila brez besed.

Prisluhnite njenemu petju, ki je navdušilo vse prisotne!
0
Irena Tabernik
Pred 4 dnevi
Upam,da bo lahko vnovčila svoj talent
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!