Deklica je zaplesala na letališču: Kar se zgodi zatem, je mnogim vzelo sapo!

Na letališču London Southend Airport, ki se nahaja v glavnem mestu Združenega kraljestva, so pred leti pripravili prav posebno presenečenje.

Video posnetek, ki so ga pripravili pri omenjenem letališču, je na spletu že prava uspešnica - do danes je samo na YouTube omrežju nabral že več kot 16 milijonov ogledov.

Mlada dama v zeleni majici je pred množico zbranih ljudi na letališču v Londonu pokazala svoj plesni talent, ko se je predstavila z irskim plesom. Vsi pogledi obiskovalcev so bili usmerjeni proti deklici, a presenečenje se je tu šele dobro začelo.

Najprej je deklica plesala sama, a so se ji kmalu pridružili še ostali plesalci. Uprizorili so pravi spektakel z irskim plesom, potniki na letališču pa tega dne zagotovo ne bodo nikoli pozabili.

Poglejte si, kakšno čudovito presenečenje so pripravili na letališču London Southend Airport, ko so množico turistov in ostalih obiskovalcev presenetili s plesno točko.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!