Deklica je zaplesala na letališču: Kar se zgodi zatem, je mnogim vzelo sapo!

Na letališču London Southend Airport, ki se nahaja v glavnem mestu Združenega kraljestva, so pred leti pripravili prav posebno presenečenje.

Video posnetek, ki so ga pripravili pri omenjenem letališču, je na spletu že prava uspešnica - do danes je samo na YouTube omrežju nabral že več kot 16 milijonov ogledov.

Mlada dama v zeleni majici je pred množico zbranih ljudi na letališču v Londonu pokazala svoj plesni talent, ko se je predstavila z irskim plesom. Vsi pogledi obiskovalcev so bili usmerjeni proti deklici, a presenečenje se je tu šele dobro začelo.

Najprej je deklica plesala sama, a so se ji kmalu pridružili še ostali plesalci. Uprizorili so pravi spektakel z irskim plesom, potniki na letališču pa tega dne zagotovo ne bodo nikoli pozabili.

Poglejte si, kakšno čudovito presenečenje so pripravili na letališču London Southend Airport, ko so množico turistov in ostalih obiskovalcev presenetili s plesno točko.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo