Deklica med intervjujem doživela šok! Mati iz vojske jo je ganila do solz...

Snidenja s tistimi, ki jih že dolgo nismo videli, so prav posebna. Kako je šele posebno snidenje z družino, ki jo vidimo po dolgem času...

Deklica v video posnetku je dolgih sedem mesecev preživela le z očetom, saj je njena mama Cherie opravljala delo v vojski. Dolgo je bila zdoma, nato pa je hčerki pripravila nepozabno presenečenje!

Poveljnica Cherie Thompson je v Texasu na urjenju preživela dolgih sedem mesecev, z družino pa je stik imela zgolj prek mobilnega telefona. Ves ta čas je hčerka Nevaeh ni videla, v dneh pred predvideno vrnitvijo matere pa so z njo na šoli opravili prav poseben intervju.


BethelSchools, Youtube
Sogovornik je Nevaeh najprej zastavil nekaj vprašanj o tehnologiji, nato pa jo je vprašal, če je že videla posnetke, ko so koga s predčasno vrnitvijo presenetili starši ali prijatelji.

Pritrdila je, nato pa spoznala, da se je tudi sama znašla v prav takšnem video posnetku...

Za njenim hrbtom je namreč stala mati, ki se je iz urjenja vrnila nekaj dni pred predvidenim datumom. Ko boste videli to snidenje, boste nad prizori zagotovo tudi sami navdušeni!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!