Deklica med intervjujem doživela šok! Mati iz vojske jo je ganila do solz...

Snidenja s tistimi, ki jih že dolgo nismo videli, so prav posebna. Kako je šele posebno snidenje z družino, ki jo vidimo po dolgem času...

Deklica v video posnetku je dolgih sedem mesecev preživela le z očetom, saj je njena mama Cherie opravljala delo v vojski. Dolgo je bila zdoma, nato pa je hčerki pripravila nepozabno presenečenje!

Poveljnica Cherie Thompson je v Texasu na urjenju preživela dolgih sedem mesecev, z družino pa je stik imela zgolj prek mobilnega telefona. Ves ta čas je hčerka Nevaeh ni videla, v dneh pred predvideno vrnitvijo matere pa so z njo na šoli opravili prav poseben intervju.


BethelSchools, Youtube
Sogovornik je Nevaeh najprej zastavil nekaj vprašanj o tehnologiji, nato pa jo je vprašal, če je že videla posnetke, ko so koga s predčasno vrnitvijo presenetili starši ali prijatelji.

Pritrdila je, nato pa spoznala, da se je tudi sama znašla v prav takšnem video posnetku...

Za njenim hrbtom je namreč stala mati, ki se je iz urjenja vrnila nekaj dni pred predvidenim datumom. Ko boste videli to snidenje, boste nad prizori zagotovo tudi sami navdušeni!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke