Deklica med intervjujem doživela šok! Mati iz vojske jo je ganila do solz...

Snidenja s tistimi, ki jih že dolgo nismo videli, so prav posebna. Kako je šele posebno snidenje z družino, ki jo vidimo po dolgem času...

Deklica v video posnetku je dolgih sedem mesecev preživela le z očetom, saj je njena mama Cherie opravljala delo v vojski. Dolgo je bila zdoma, nato pa je hčerki pripravila nepozabno presenečenje!

Poveljnica Cherie Thompson je v Texasu na urjenju preživela dolgih sedem mesecev, z družino pa je stik imela zgolj prek mobilnega telefona. Ves ta čas je hčerka Nevaeh ni videla, v dneh pred predvideno vrnitvijo matere pa so z njo na šoli opravili prav poseben intervju.


BethelSchools, Youtube
Sogovornik je Nevaeh najprej zastavil nekaj vprašanj o tehnologiji, nato pa jo je vprašal, če je že videla posnetke, ko so koga s predčasno vrnitvijo presenetili starši ali prijatelji.

Pritrdila je, nato pa spoznala, da se je tudi sama znašla v prav takšnem video posnetku...

Za njenim hrbtom je namreč stala mati, ki se je iz urjenja vrnila nekaj dni pred predvidenim datumom. Ko boste videli to snidenje, boste nad prizori zagotovo tudi sami navdušeni!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca