Deklica med krstom nasmejala duhovnika: Poglej, kaj je storila!

Za dozo smeha bo poskrbel video posnetek iz ene izmed cerkva v Španiji, pri katerem lahko spremljamo simpatično potezo deklice med krstom.

Ta je s svojim dejanjem nasmejala še duhovnika, video posnetek pa je na spletu že prava uspešnica.

Ko je duhovnik v video posnetku želel krstiti deklico, je ta njegovo kretnjo z rokami razumela povsem napačno. Prav zato mu je stisnila "petko", s svojim dejanjem pa nasmejala tako duhovnika, kot tudi mnoge prisotne v cerkvi.

Mama deklice je sicer hitro ukrepala, saj ji je hitro dala vedeti, da se to ne spodobi. Kljub temu je video posnetek doza smeha in dobre volje.

Poglejte si simpatičen prizor iz cerkve v Španiji, pri katerem je med krstom vso pozornost ukradla simpatična deklica. Bo tudi tebi polepšala dan?
0
graf
Pred 1 tednom
high five ...ha ha ha
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Zelo posrečeno in simpatično! Nekoč sem bil prisoten ob krstu mojega takrat ene 5 let starega nečaka. Nikak v cerkvi ni imel miru in smo ga lovili celo po ozkem in pajčevinastem prehodu za oltarjem. Ko smo ga končno dobili sva ga morala držati dva močna, da ni spet pobegnil. Ko ga je župnik mazilil po čelu pa je puba protestiral. In ker sva ga z bratom jako močno držala in ni nič mogel, je župnika zato izdatno pljunil v oko. Na srečo je bil le-ta razumevajoč in se je vse končalo s splošnimi salvami smeha.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje