Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!

Splet je obkrožil še en čudovit avdicijski nastop, pri katerem je deklica Naomi iz Francije navdušila mnoge.

V pevskem šovu The Voice Kids France 2020 je na avdiciji naravnost blestela, v svoji ekipi pa so jo hoteli imeti vsi štirje sodniki.

Naomi se je na avdiciji šova The Voice Kids France 2020 predstavila z uspešnico "Bohemian Rhapsody", ki jo je glasbena skupina Queen svetu predstavila leta 1975. Še danes velja za eno najboljših pesmi legendarnih Queenov.


The Voice Kids France, YouTube
Nastop deklice Naomi je resnično nekaj posebnega, video posnetek pa je do danes samo na YouTube omrežju nabral že več kot 2,2 milijona ogledov.

Ob video posnetku so mnogi zapisali, da bi bil na talent deklice Naomi ponosen še sam Freddie Mercury. Prisluhnite, kako je v šovu The Voice Kids France 2020 zapela uspešnico legendarnih Queenov.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaDenis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Posnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovenceNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Pes iz hladilnika ukradel sladoled, medtem ko je lastnik spalParodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Kuža se je bal lastne sence: To se je zgodilo, ko so ga odpeljali na sprehod!